Congressen

André Kuipers geeft eerste theatercollege in DeLaMar

Het DeLaMar Theater in Amsterdam presenteert vanaf 9 september een concept dat leren, congresseren en theater samenbrengt: de theatercolleges. Prominenten uit de wereld van wetenschap en het bedrijfsleven zullen op regelmatige basis een leerzame en vermakelijke lezing geven. Astronaut André Kuipers trapt af met zijn verhaal over de spannende ruimtemissies die hij heeft volbracht.
Na Kuipers staat op 7 oktober neurobioloog Dick Swaab op het programma (Wij zijn ons brein), gevolgd door ondernemer Annemarie van Gaal op 28 oktober (Succes, Exit) en bestsellerauteur Jeroen Smit op 6 januari (Het drama Ahold en De Prooi over de teloorgang van ABN Amro).

"De Theatercolleges in het DeLaMar Theater staan garant voor inspirerende, boeiende en amusante avonden voor iedereen die iets wil leren over de verschillende vakgebieden", aldus Sophie Janssen, PR-manager van het DelaMar. "Ook voor belangstellenden uit het bedrijfsleven en wetenschap bieden deze theateravonden voldoende stof tot nadenken. Na elk college is er een gesprek met de collegegever waarbij het publiek direct vragen kan stellen."


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief