Beurzen

Andere opzet HISWA Amsterdam Boatshow 2018

Het programma en de aankleding van de HISWA Amsterdam Boatshow zullen in 2018 vooral in het teken staan van Lifestyle & Recreatie. Zo betreedt de bezoeker het evenement via de haven aan de achterkant van het RAI complex, waar diverse deelnemers hun modellen in het water presenteren en uitnodigen tot uitproberen. De HISWA vindt plaats van woensdag 7 tot en met zondag 11 maart 2018 in RAI Amsterdam.

 De bezoeker van de HISWA kan direct naar de wereld die hem of haar het meest aanspreekt. Naast de onderdelen Sloep, Speed, Zeilen, Onderdelen & Accessoires, Shop, Funsports en Klassiek, in deze editie dus veel aandacht voor Lifestyle & Recreatie. Rondom een pop-up restaurant worden manieren getoond om het varen prettig maken, van het luisteren naar muziek tot culinaire tips, van vaarvakanties tot gadgets en modemerken.

De Funsports Xperience, waar de bezoeker verschillende watersporten kan uitproberen, wordt in 2018 twee maal zo groot. In het nieuwe theater ‘Mainstage’ geven sprekers in de verschillende vakgebieden acte de présence. Ook zullen er ‘meeting points’ zijn waar je met gelijkgestemden en experts kunt praten over vier specifieke interesses: gemotoriseerd varen, zeilen, onderhoud/doe-het-zelf en alles voor de beginnende watersporter. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief