Congressen

Amsterdam RAI heeft primeur met Virtual Tour app

Vanaf nu is het mogelijk om beurs- en congrescentrum Amsterdam RAI te ervaren zonder er zelf aanwezig te zijn. De RAI introduceert een nieuwe app voor de iPad waarmee organisatoren een virtuele tour door het complex maken.

Met de app is het mogelijk om evenementen in de hallen en overige beursruimtes te zien en te horen alsof je er zelf aanwezig bent. Hiermee is Amsterdam RAI ‘s werelds eerste convention centre met een dergelijke Virtual Tour app met panoramische 360 graden video.

“Of je nou in een lege hal staat of in het eigen kantoor, de iPad app biedt een spectaculair virtueel overzicht van de mogelijkheden in Amsterdam RAI,” aldus Maurits van der Sluis, Directeur Convention Centre Commercie van Amsterdam RAI. “Het is nog nooit zo makkelijk geweest om je een evenement in de RAI voor te stellen. Deze revolutionaire marketingtool karakteriseert de manier waarop Amsterdam RAI voorloopt in innovatie in de beurs-, congres- en evenementensector.”

Naast de 360º video biedt de app ook functies zoals video’s en foto’s van eerdere evenementen die organisatoren kunnen inspireren bij het ontwikkelen van hun eigen evenement. De iPad app zal in de toekomst nog meer evenementen beslaan.

Het verbinden van fysieke en virtuele ontmoetingen is een belangrijk speerpunt binnen de strategie van Amsterdam RAI voor de komende vijf jaar. Van der Sluis: “Het verbinden van context, content en communities om meerwaarde te creëren; dat is een prioriteit van Amsterdam RAI.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief