Congressen

Amsterdam Marriott Hotel presenteert nieuw vergaderconcept aan relaties

Amsterdam Marriott Hotel heeft op woensdag 9 oktober haar vernieuwde vergaderzalen en service getoond aan de (internationale) partners, pers en andere genodigden. Als eerste Marriott hotel buiten Noord-Amerika is hier, met een investering van ruim twee miljoen euro, het nieuwe vergaderconcept van de hotelketen doorgevoerd.
Vanuit de gedachte ‘Travel Brilliantly’ heeft Marriott alle facetten die een rol spelen bij de belevenis van de hedendaagse reiziger onder de loep genomen. Hierbij staat de groeiende vraag naar werkplekken die creativiteit, teamwork en doelgerichtheid bevorderen centraal.
In het hotel zijn nieuwe technologieën geïntroduceerd, is de service verder geoptimaliseerd en zijn de vergaderzalen, breakout-ruimtes en de foyers van een compleet nieuw design voorzien.

Gedurende de avond zijn diverse initiatieven die bijdragen aan het succes van het nieuwe vergaderen gepresenteerd. Zo heeft Marriott binnenkort de Mobile Check-in, waarbij gasten twee uur voor aankomst al kunnen inchecken en ook een notificatie ontvangen wanneer hun kamer gereed is. Daarnaast is de Red Coat Direct app gelanceerd. Hiermee kun je ter plekke tijdens een meeting of evenement wensen en verzoeken binnen het hotel doorgeven. Van catering tot de kamertemperatuur en allerlei andere zaken. Alles is op maat gemaakt.

Om het design en de gebruikte technologie in de nieuwe meeting spaces toe te lichten gaf Robert Juntke, Director of Events voor Marriott Europe, uitleg over het onderzoek wat hieraan vooraf gegaan is en de filosofie hierachter.

Voor het design is Raum Concept ingeschakeld. Het internationale ontwerpbureau, gespecialiseerd in het omtoveren van hotelruimtes, heeft exclusieve, zinnenprikkelende ontwerpen gemaakt die uitsluitend in het Amsterdam Marriott Hotel te bewonderen zijn. Doel van het design is om creativiteit te bevorderen en door middel van kleur- en materiaalgebruik een optimale werkplek te creëren.

Amsterdam Marriott Hotel nieuw vergaderconcept

Amsterdam Marriott Hotel nieuwe zalen

Amsterdam Marriott Hotel nieuwe lounge


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief