Congressen

Amersfoort wint Citymarketing Innovatie Award 2012

Amersfoort heeft met de campagne 'Locatie Amersfoort' de Citymarketing Innovatie Award in de wacht gesleept. De award werd op 19 januari uitgereikt tijdens het landelijke citymarketingcongres in de gemeente Haarlemmermeer. 'Locatie Amersfoort' is een campagne waarmee Stichting Citymarketing Amersfoort ambassadeurs inzet om het aantal zakelijke meetings en events in de Keistad te verhogen. De Amersfoortse citymarketeer Dennis Sille en filmmaker Arya Tariverdi namen de award in ontvangst.Met als thema '"Grenzeloos begrensd" vond op 19 januari de derde editie van de Dag van de Citymarketing plaats. In het nieuwe Cultuurgebouw van de gemeente Haarlemmermeer spraken ruim tweehonderd deelnemers over de raakvlakken tussen city- en regiomarketing. Aan het einde van de dag werden de prestigieuze Citymarketing Innovatie Awards uitgereikt.

Na de opening van het congresprogramma door Gaston Crolla (voorzitter Netwerk Citymarketing) en Theo Wetering (burgemeester van Haarlemmermeer), vertelde de internationaal vermaarde marketeer Ares Kalandides (INPOLIS Berlin) over zijn ervaringen en ging Dirk Duijzer (Rabobank Nederland) in op de parallellen tussen de bankorganisatie en city- en regiomarketing. In de paneldiscussie die daarop volgde werd er gediscussieerd over de raakvlakken tussen city- en regiomarketing.

In de middag konden de congresgangers een keuze maken uit acht interessante workshops, waaronder 'Expeditie Haarlemmermeer', 'de organisatie van citymarketing op overlappende schaalniveaus' en 'Customer Journey – een belevenisperspectief op stad en regio'.

Aan het slot van de dag werden de jaarlijkse Nationale Citymarketing Innovatie Awards uitgereikt. Amersfoort was de grote winnaar. Gaston Crolla namens de jury over 'Locatie Amersfoort': "Een innovatieve vorm van marketing waarbij collectieve inspanningen worden gekoppeld aan de inzet van personen en bedrijven via hun eigen social media kanalen."


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief