Congressen

Am:dag verhuist naar Van Nelle Fabriek

Am:dag vindt dit jaar voor het eerst plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De Utrechtse Jaarbeurs was voorgaande jaren de vaste stek voor de dag voor de verzekeringsbranche. Op dinsdag 20 november staat het volgende thema centraal: ambition: the future is bright.

Meer verrassing en flexibiliteit

“Het Beatrixtheater en de Expohal hebben bezoekers en partners jarenlang veel gebracht, maar het plafond is bereikt”, aldus Jannie Benedictus, hoofdredacteur van am. “In Utrecht groeien we uit ons jasje. Bovendien kent de bezoeker het congres inmiddels als zijn broekzak. Dat is aan de ene kant een compliment, maar wij willen onze bezoekers een verrassend, interactief en compleet concept geven.”
Waar voorheen de beursvloer en de parallelsessies gescheiden werelden waren, komt in de Van Nelle Fabriek alles samen. Er is een plenair programma met sprekers en debat. Er zijn korte inloopsessies op de beursvloer en langere sessies in expertzalen. Bovendien wordt de programmering flexibeler, waardoor bezoekers hun eigen middag meer kunnen sturen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief