Congressen

Alle groene vergaderlocaties op een site

Alle groene en duurzame vergaderlocaties in de wereld zijn voortaan zichtbaar en boekbaar op meetingselect.com. Meetingselect heeft namelijk het Green Key keurmerk toegevoegd als selectiecriteria bij het zoeken naar vergaderlocaties wereldwijd.De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving. Naast het toevoegen van het Green Key keurmerk, is de database-afdeling van Meetingselect ook bezig met het uploaden van andere duurzame keurmerken, zoals de Green Seal, Leed Certification, Green Globe en Green Leaf Eco label.

"Ik vind het belangrijk dat locaties die zich inzetten voor een betere wereld extra aandacht op Meetingselect.com krijgen. Meetingplanners en hotelboekers kunnen nu op Meetingselect.com via één zoekactie wereldwijd alle groene & duurzame vergaderlocaties zoeken en reserveren," aldus Anouk Roohé, oprichter van Meetingselect.

Meetingselect.com verbindt meetingplanners eenvoudig met hotels en vergaderlocaties via de online boekingstool. Meetingselect heeft een uitgebreide database met meer dan 74.000 vergaderlocaties wereldwijd. Meetingselect is in drie jaar tijd uitgegroeid tot het grootste meeting distributiesysteem in Europa voor hotels en vergaderlocaties wereldwijd.

www.meetingselect.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief