Congressen

Ali B. opent het nieuwe Golden Tulip Amsterdam West

Ali B. heeft op 11 april het nieuwe Golden Tulip Amsterdam West geopend. De populaire rapper werd hierbij geflankeerd door wethouders Maarten van Poelgeest en Godfried Lambriex. Van Poelgeest stond eind 2010 letterlijk zelf nog op het dak van het gebouw om een groot spandoek 'Te Kraak' op te hangen. De wethouder wilde hiermee de ontwikkeling van het gebouw tot een hotel of ander bedrijf stimuleren. 

Het nieuwe hotel is gevestigd in het voormalig Reed Elsevier gebouw aan de Haarlemmerweg in Amsterdam, tegenover het Westerpark. Het gebouw, dat voorheen diende als kantoor is in zeven maanden tijd getransformeerd tot een viersterrenhotel. De 248 modern maar warm ingerichte kamers zijn verrassend ruim. Verder huisvest het gebouw zeer uitgebreide vergaderfaciliteiten en een live cooking restaurant D.R.E.A.M. met 500 zitplaatsen.

Het hotel biedt twee-, drie of vierpersoonskamers. Voor personen die alleen reizen wordt standaard een tweepersoonskamer geboekt. De kamers zijn onder andere uitgerust met een Nespresso- automaat, netwerk aansluiting, gratis Wi-Fi individueel bestuurbare airconditioning en een rainshower in de badkamer. Daarnaast heeft iedere kamer een Flatscreen televisie waarop meer dan 100 kanalen te ontvangen zijn, waarbij gasten alle film- en sportkanalen kunnen bekijken zonder extra kosten.

De drie vergaderzalen van Golden Tulip Amsterdam West zijn voorzien van de nieuwste technologische apparatuur en zijn onder andere uitgerust met een eigen serveermeubel, koffiemachines en een koelkastje voor frisdranken. Naast de  vergaderruimtes beschikt het hotel over een lounge/business center dat uitgerust is met vier computers waar gasten eventueel kunnen werken. De vergadertafel in het business center biedt plaats aan acht personen waarbij iedere zitplek voorzien is van een eigen stopcontact, USB-aansluiting en netwerk aansluiting.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief