Congressen

AIM Group rapporteert recordbedrijfsresultaten over 2023

AIM Group Jaarverslag 2023

Het bedrijf met ruim 300 medewerkers heeft in 2023 meer dan 2.000 live, digitale en hybride evenementen en communicatiecampagnes beheerd voor meer dan 400 klanten. Daarnaast werden contracten voor 120 nieuwe evenementen gesloten, waaronder wereldwijd belangrijke projecten zoals het FIATA World Congress 2026, de IEEE/RSJ International Conference on Intelligent Robots and Systems (IROS) en de samenwerking met European Society for Sexual Medicine (ESSM) voor congresedities 2025, 2026 en 2027.

Duurzaamheid

De AIM Group heeft belangrijke stappen gezet op weg naar duurzaamheid met de publicatie van de Verklaring van Intentie en Waarden en het Duurzame Ontwikkelingsbeleid, het eerste Duurzaamheidsrapport en de ISO 20121-certificering voor duurzaam evenementenbeheer.

In 2023 is tevens een nieuw, groter en moderner hoofdkantoor betrokken in Milaan.

Innovatie en veerkracht

“De evenementenindustrie blijft zich ontwikkelen en AIM Group International heeft niet alleen gelijke tred gehouden, maar loopt ook voorop op het gebied van innovatie en veerkracht”, zegt voorzitter Gianluca Buongiorno. “Onze toewijding aan sterke partnerschips met klanten en belanghebbenden is de sleutel tot ons succes geweest. Door afgestemd te blijven op de veranderende behoeften van onze klanten en deelnemers en door ons met dynamiek en flexibiliteit aan te passen aan veranderingen, zijn we in staat geweest om uitdagingen met creativiteit en behendigheid het hoofd te bieden.”

Duurzame groei

“De strategische initiatieven die we hebben geïmplementeerd hebben gezorgd voor duurzame groei en hebben de financiële stabiliteit van de groep versterkt”, legt Gianluca Scavo, CEO van AIM Group International, uit. “Onze resultaten voor 2023 zijn historisch, met een aanzienlijke groei in al onze kantoren, zowel in Italië als internationaal. De aanhoudende expansie en het solide herstel van de gevolgen van de pandemie benadrukken een sterk pad voor aanhoudende groei in 2024 en daarna.”

Groeiende synergie

“Onze missie om menselijke verbindingen te bevorderen vormt de kern van alles wat we doen, en onze verbeterde merkidentiteit weerspiegelt onze toewijding om onze klanten uitgebreide ondersteuning te bieden door middel van innovatieve ontwerp-, communicatie- en adviesdiensten”, voegt Gianluca Buongiorno toe. “De groeiende synergie tussen onze specialismen – evenementen, communicatie en consultancy – is cruciaal geweest voor onze structurele reorganisatie en heeft een solide basis gelegd voor toekomstig succes.”

Jaarverslag 2023

Het volledige jaarverslag, waarin de financiële resultaten, prestaties en activiteiten van AIM Group worden beschreven, is online beschikbaar.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief