Congressen

Ahoy Rotterdam en Preferred Hotel Reservations starten samenwerking

Ahoy Rotterdam en Preferred Hotel Reservations zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van hotelreserveringen. Doel van deze samenwerking is om organisatoren, exposanten en bezoekers op een laagdrempelige en makkelijke manier
hotelaccommodaties in de stad aan te bieden. Ook staat Ahoy door deze samenwerking sterker bij (internationale) tenders voor evenementen en congressen.

Jaarlijks vinden zo’n 300 evenementen plaats in de Beurs- & Evenementenhallen, het Congres- & Vergadercentrum en het Sportpaleis van Ahoy. Deze evenementen variëren van beurzen, congressen, concerten en sporttoernooien tot zakelijke meetings. Om organisatoren, exposanten en bezoekers van Ahoy te helpen bij het vinden van een geschikte hotelkamer, is de samenwerking tussen Ahoy Rotterdam en Preferred Hotel Reservations ontstaan. Preferred in Monnickendam is een onafhankelijke hotelspecialist die voor alle relevante beurzen, evenementen en concerten die in Ahoy plaatsvinden kamers aanbieden via de websites van Ahoy, de nieuwsbrieven en het digitale exposantenhandboek door middel van de speciaal ontwikkelde online Room Kit.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief