Congressen

Ahoy organiseert inspiratiecongres voor evenementenorganisatoren

Hoe zorg je ervoor dat niemand jouw evenement of training wil missen? Op maandag 16 april zorgt Ahoy voor antwoorden op deze vraag tijdens een Inspiratiecongres met als thema ‘De Kunst om te boeien’. In het eigen congres- & vergadercentrum van Ahoy delen organisatoren hun beste tips met elkaar. Het congres is kosteloos bij te wonen. Inschrijven kan tot 4 april.

Ahoy daagt deelnemers aan het congres uit om samen met vakgenoten tot nieuwe inzichten te komen. Sprekers zijn Hans Janssen en Erik Peekel. Hans Janssen is de ondernemer achter de seminars van DenkProducties (onder andere ‘MBA in één dag’ met Ben Tiggelaar). Door uitgekiende programma’s en nog slimmere marketing trekken zijn seminars grote aantallen deelnemers. Op 16 april aanstaande deelt hij zijn geheimen. Aansluitend vindt er een Superbrainstorm plaats, onder leiding van Erik Peekel, oprichter van The Actor Factory. Hij verbindt de deelnemers met hun vakgenoten en met elkaars slimste ideeën.

Aanmelden voor het Ahoy Inspiratiecongres is nog mogelijk tot uiterlijk 4 april via www.ahoy.nl/inspiratiecongres. Het aantal plaatsen is beperkt, vol=vol.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief