Festivals

ADE Lab transformeert Lynk & Co Club Space in creatieve hub

Lynk & Co Club Space Amsterdam

ADE herenigt zich voor editie 2023 met Lynk & Co. ADE Lab programmeert in de Lynk & Co Club Space van het chinese automerk aan het Rokin in Amsterdam gedurende drie dagen een programma dat bestaat uit masterclasses, presentaties en interviews. Hiervoor werkt ADE Lab samen met Armada Music, shesaid.so. en Fontys ACE.

Fontys Academy

Op de eerste dag dat Ade Lab de scepter zwaait in de club is het podium voor Fontys Academy for the Creative Economy (ACE) in Tilburg. Als onderdeel van hun studieprogramma verkennen studenten de elektronische muziekindustrie via het Dance Industry Program. Ade Lab stelt studenten in staat om hun eigen programma bij ADE samen te stellen, onder begeleiding van docenten en professionals, zodat zij hun interesses en ambities kunnen verkennen.

Shesaid.so

Shesaid, de gemeenschap van vrouwen, niet-conforme mensen en bondgenoten in de muziekindustrie verzamelt zich jaarlijks bij ADE voor een programmering rond diversiteit en inclusie in de muziekindustrie. Dit collectief stapt in de schijnwerpers van de Lynk & Co Club voor discussie en gesprekken over deze thema’s op ADE donderdag.

Armada University

Armada Music organiseert diverse evenementen binnen het hele ADE-programma. moeilijk te missen. Bij diverse evenement kom grote labelnamen op het podium, maar in de Lynk & Co -showroom wordt het serieuzer. Armada University verzorgt er een breed scala aan masterclasses over de ins en outs van de elektronische muziekindustrie en leert alle tips en trucs.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief