Festivals

ADE en Eventix komen met vernieuwde Festival Access Map

Festival Access Map ADE en Eventix

Amsterdam Dance Event (ADE) en Eventix presenteren de vernieuwde ‘Festival Access Map’, die ADE Pro Pass Holders in een oogopslag een real-time overzicht moet geven van het volledige aanbod van ADE Festival-evenementen.

Nieuw dashboard

Het nieuwe dashboard geeft inzicht in bij welke evenementen (op meer dan tweehonderd locaties) ADE Pro Pass Holders zonder wachttijd kunnen binnenlopen en waar ze de speciaal voor hen gereserveerde plekken kunnen claimen. Naast het bekijken van alle ADE Festival-evenementen in real-time, hebben ADE Pro Pass Holders toegang tot alle ADE Pro workshops, talks, panels, en alle ADE Lab programma’s. 

Dit is inclusief de subconferenties ADE Startups, ADE Green, Buma Music In Motion en ADE Beats. Pro Pashouders hebben ook toegang tot drie exclusieve Business Hubs.

Hosts

ADE Pro Hosts worden aan locaties toegewezen om Pro Pass Holders een vertrouwd gezicht bij de deur te bieden en ervoor te zorgen dat de aankomst probleemloos verloopt. Deze hosts zorgen ervoor dat de ‘Festival Access Map’ in realtime wordt bijgewerkt via een scansysteem dat werkt met het ticketingsysteem van Eventix.

Strategisch partnerschap

De ‘Festival Access Map’ maakt deel uit van een driejarig strategisch partnerschap tussen Amsterdam Dance Event en Eventix, dat bedoeld is om het gemak en de service nog verder te verbeteren.

De ‘map’ is te bereiken via het ‘MyADE’-domein op de site van Amsterdam Dance Event.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief