Congressen

A’DAM Toren wint Amsterdam Inspiration Award

De A’DAM Toren is op 23 juni bekroond met de Amsterdam Inspiration Award 2022. De locatie aan het IJ was genomineerd naast andere inspirerende ondernemers en bedrijven in de stad, maar is vanwege een topprestatie in uitdagende tijden en een structurele, positieve impact voor de gehele regio uitgeroepen tot een van de winnaars.

De Amsterdam Business Inspiration Awards worden al meer dan tien jaar uitgereikt aan innovatieve en inspirerende ondernemers en bedrijven in regio Groot-Amsterdam. De organisatie wil hiermee het zakenleven en het ondernemerschap stimuleren. De A’DAM Toren won vanwege de bijzondere prestatie die het iconische gebouw heeft geleverd in de uitdagende periode tijdens de coronapandemie.

De jury was met name onder de indruk van de mate waarin de A’DAM Toren in deze periode heeft geïnvesteerd in zichtbaarheid. Zo werd er onder andere een zusterkruis op het gebouw verlicht en was het kunstwerk ‘Baken’ tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) een sein van hoop voor de nacht- en festivalsector. Ook speelde mee dat door middel van streaming-events de Toren muziek voor iedereen toegankelijk maakte en zelfs een geheel nieuwe toeristische attractie in de vorm van een VR-gamepark lanceerde.

“Het is ontzettend mooi om deze prijs in ontvangst te mogen nemen, zeker na deze lastige corona-periode”, reageert Sander Groet, founding Partner van A’DAM Toren. “Deze erkenning bewijst dat we een positieve bijdrage leveren bij belangrijke maatschappelijk gebeurtenissen.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief