Congressen

ACS verhuurt nieuwste Barco HD projectoren

Als eerste Nederlandse AV-verhuurbedrijf heeft ACS audiovisual solutions een bestelling geplaatst bij Barco voor vier HD projectoren van het type HDX-W14. Deze nieuwste projector van het Belgische Barco was vorige maand een noviteit op de National Association of Broadcasters in Las Vegas en is naar verwachting eind augustus bij ACS beschikbaar voor de verhuur.
De Barco HDX-W14 is vooral geschikt voor grote en middelgrote evenementen en congressen. ACS komt met deze uitbreiding in haar assortiment tegemoet aan de toenemende vraag van klanten, zoals de European Society of Cardiology, naar HD apparatuur.

De techniek van de HDX-W14 is klaar voor de toekomst en is bijvoorbeeld voorbereid voor toepassing van 3D-projectie. De W14 is daarnaast de eerste projector die duurzaam genoemd mag worden. De HDX-W14-projector kan snel en gebruiksvriendelijk bediend worden door middel van nieuwe technologieën als smartphone en tablet pc´s en is draadloos te configureren door middel van WiFi. Ook niet onbelangrijk voor de gebruiker: de HDX-W14 maakt gebruik van geavanceerde beeldverwerking die veel nieuwe creatieve mogelijkheden biedt.

Naast de projectoren heeft ACS onlangs ook zes stille en energiezuinige Barco RLM-W8. projectoren aangeschaft. De HD8 met een lichtopbrengst van 8.000 Ansi Lumen gebruikt ruim dertig procent minder energie dan vergelijkbare projectoren. Om het HD aanbod te complementeren heeft ACS geïnvesteerd in projectieschermen met breedbeeldformaat, de nieuwe HD remote camera’s van Panasonic, video mixers en grafische switchers, HD videoconvertors, laptops en in apparatuur voor het nieuwe IT bedrijf van ACS: Eventresult.

www.acsaudiovisual.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief