Congressen

ACS sluit meerjarig contract af met EADV

ACS audiovisual solutions heeft een meerjarig contract afgesloten met de European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) voor de bouw van tijdelijke congreszalen en de levering van audiovisuele faciliteiten. Het 28ste jaarcongres van de EADV dat van 9 tot 13 oktober 2019 plaatsvond in het congrescentrum IFEMA in Madrid, was het eerste dat valt onder het recent getekende contract.

Vaste leverancier

De EADV is een community om de kennis van zorgprofessionals op het gebied van dermatologie en venereologie te vergroten. Op het congres in Madrid kwamen dit jaar 12.700 bezoekers af. ACS was verantwoordelijk voor de bouw en inrichting van zes tijdelijke congreszalen, de overflowruimtes en de e-posterruimte. Daarnaast bouwden zij de businessrooms, de Patient Village, het EADV Resource Center en zorgden ze op verzoek voorzieningen voor exposanten. Het bedrijf leverde ook de audio- en visuele faciliteiten in alle sessieruimtes op locatie.

Martine de Sutter, CEO van de EADV: “We zijn erg blij dat we ACS hebben gekozen als onze vaste leverancier. Niet alleen voor het bouwen van tijdelijke congreszalen en audiovisuele faciliteiten, maar ook voor de bouw en inrichting van de lounges, e-posterruimte en de businessrooms. Het congres in Madrid werd zeer goed ontvangen, zowel door de bezoekers als de industrie. Ze waardeerden vooral de kwaliteit van de tijdelijke vergaderruimtes die ACS heeft gebouwd. In de komende jaren willen we voor al onze stakeholders de congreservaring blijven verbeteren en we vertrouwen erop dit samen met ACS en andere partners te kunnen doen”.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief