Congressen

ACS preferred supplier Rotterdam Ahoy Convention Centre

De vertegenwoordigers van Rotterdam Ahoy en ACS audiovisual solutions

Op 26 maart werd door Jolanda Jansen van Rotterdam Ahoy en Jessica Ylstra van ACS audiovisual solutions het contract ondertekend waarmee ACS de preferred supplier wordt voor de verhuur van AV faciliteiten in de grote zalen van het gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC).

ACS was de afgelopen twintig jaar al preferred supplier voor audiovisuele oplossingen van het voormalige Congres & Vergadercentrum van de Rotterdamse accommodatie. Dat het partnership ook doorgezet zou worden voor het nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC), is dan ook de wederzijdse bevestiging van succesvolle samenwerking en synergie.

Tenderprocedure

Jolanda Jansen, Algemeen Directeur van Rotterdam Ahoy: “Gedurende een uitgebreide marktconsultatie en tenderprocedure heeft ACS ons op alle fronten overtuigd. Zij zijn in het verleden een betrouwbare en proactief meedenkende partner gebleken en wereldwijd erkend expert op het gebied van audiovisuele middelen voor onder andere grootschalige congressen. Wij maken ook in de toekomst graag gebruik van hun kennis en expertise en innovatieve oplossingen die onze klanten tijdens hun events zullen ondersteunen en ontzorgen.”

Uitgebreid netwerk

Jessica Ylstra, managing director ACS audiovisual solutions: “ACS heeft veel ervaring in de realisatie van grote congressen in binnen- en buitenland en heeft een uitgebreid netwerk, wat wij zeker zullen inzetten om nieuwe events binnen te halen voor het RACC. We zijn zeer content met de lange samenwerking met Ahoy, waarin wij volop ruimte krijgen om mee te denken, zodat wij garant kunnen staan voor de beste oplossingen.”

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief