Congressen

Aangenaam kennismaken!

Marie Louise Buckens connecter bij Yoin

Vergaderhamers en Erkend Congresbureau zijn al meer dan 20 jaar een vertrouwde naam voor congres- en evenementenlocaties, organisatiebureaus en hun opdrachtgevers. Met de lancering van de nieuwe naam voor Vergaderhamers, ‘YOIN excellent meeting places’, een nieuwe huisstijl en een uitbreiding en versterking van de propositie stellen we ons graag opnieuw aan je voor.

“De nieuwe naam ‘YOIN excellent meeting places’ is van deze tijd, heeft een internationale uitstraling, biedt kansen en nodigt uit tot deelname, samenwerking en groei”, aldus Marie-Louise Buckens. “YOIN sluit, zeker met toevoeging van de pay-off, enorm goed aan bij wat we voor ogen hebben.”

De naam voor het label voor organisatiebureaus, Erkend Congresbureau, is heel herkenbaar en blijft daarom behouden. De huisstijl en het logo zijn wel herzien zodat er een herkenbare koppeling is met YOIN excellent meeting places. Daarnaast is de propositie voor Erkend Congresbureau ook versterkt en voorzien van meer inhoud.

Versterkte propositie

Voor zowel YOIN excellent meeting places als Erkend Congresbureau is, met ondersteuning van deelnemers, opdrachtgevers en mediapartners, een nieuwe propositie ontwikkeld en is het inhoudelijk aanbod vernieuwd. De focus ligt daarbij op kennis, innovatie en vakmanschap van deelnemers en daarmee voor opdrachtgevers. Dat vertaalt zich concreet in een uitbreiding van het team auditeurs, een nieuwe aanpak voor de audits, een digitaal dashboard met benchmark, mystery bezoeken en een marketingmonitor met marketing advies op maat.

De audits worden opgedeeld in een zelfaudit en het bezoek van de auditeur. Deze twee onderdelen leveren samen een totaal beoordeling die bepaalt dat de certificering toegekend wordt, dan wel behouden blijft. Alle data van de audits en mystery bezoeken komen in een digitaal dashboard met benchmark dat elke deelnemer, na inloggen, kan inzien via de websites www.yoinexcellentmeetingplaces.com of www.erkendcongresbureau.nl.

Het team

Om YOIN excellent meeting places en Erkend Congresbureau goed in de markt te zetten is Marie-Louise Buckens aangesteld. Marie-Louise is als ‘connector’ het eerste aanspreekpunt voor deze zelfstandige organisatie en gaat, samen met het team auditeurs en samenwerkingspartners zorgdragen voor de uitvoering, coördinatie en groei van beide labels.

Wil je meer weten over de kansen die samenwerking biedt? We stellen ons graag aan je voor

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief