Beurzen

Aandeelhouders akkoord met overname Ascential Exhibitions door ITE Group

Portfolio Ascential Exhibitions

De verkoop van Ascential Exhibitions aan ITE Group is door de aandeelhouders van moederbedrijf Ascential goedgekeurd tijdens een algemene vergadering op 25 juni. Volgens Exhibition News is het een deal ter waarde van zo’n 300 miljoen pond (340 miljoen euro).

Spring & Autumn Fair

Met de overname komen beurstitels als Spring Fair, Autumn Fair, Bett, CWIEME, Pure, Glee en BVE in handen van ITE Group. Cannes Lions en het fintech-evenement Money 20/20 blijven in handen van Ascential.
De verkoop wordt door door de markt beschouwd als een teken dat Ascential zich van het organiseren van beurzen en evenementen afwendt en zich in plaats daarvan gaat richten op haar digitale merken, aldus Exhibition News.

Cannes Lions The Work

In dat licht past ook de recente overname van het marketing intelligence service platform WARC. Ascential CEO Duncan Painter: “Ascential stelt zijn klanten in staat om te winnen in de digitale economie. WARC is een belangrijke stap voorwaarts omdat we ons digitale aanbod blijven uitbreiden, wat onze marketingpropositie meer en meer zal verbeteren. Naast Cannes Lions The Work, het digitale platform dat we recent lanceerde, hebben we nu een digitaal abonnement-product van formaat dat zowel creatieve uitmuntendheid als marketingeffectiviteit omvat.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief