Congressen

7AM Den Haag naar tien zalen

Het Haagse vergader- en congrescentrum 7AM gaat uitbreiden van zeven naar tien zalen, waaronder een moderne boardroom. Na de zomer kan deze locatie aan het Buitenhof tweehonderd gasten tegelijk verwelkomen voor trainingen, vergaderingen, lunches, diners en congressen.
Met de uitbreiding naar tien zalen voorziet 7AM in de behoefte aan vergader- en congresruimte in hartje Den Haag. Met name de mogelijkheden voor vroege ontbijtsessies zijn populair. De zaalcapaciteit die erbij komt meet 350 vierkante meter. Onderdeel van de uitbreiding is een modern ingerichte boardroom aan het Buitenhof. Net als alle bestaande en nieuwe zalen krijgt deze boardroom de nieuwste technische faciliteiten, internet via ADSL en wifi en een espressomachine.

7AM gebruikt biologische producten en heeft een slim energiebeleid. Ook bij de uitbreiding let 7AM op duurzame toepassingen. De nieuwe zalen krijgen energiezuinige LED-verlichting, een airco-systeem met zeer hoog rendement en onderhoudsvrije vloeren die nooit een chemische schoonmaakbehandeling nodig hebben.

Tijdens de verbouwing wijkt 7AM Den Haag in juli en augustus tijdelijk uit naar Orange5, een vergaderlocatie aan de Oranjestraat in Den Haag. Naast de locatie aan het Haagse Buitenhof heeft 7AM ook een vestiging in Amersfoort, in de voormalige Veerensmederij van de Spoorwegen.

www.7AM.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief