Congressen

50 jaar Kontakt der Kontinenten

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten viert dit jaar zijn 50ste verjaardag. Ter ere daarvan is een speciale internetsite in het leven geroepen: www.50jaarkontakt.nl. Hier zijn onder meer hotelaanbiedingen te vinden die in het teken staan van het getal 50. Ook worden gedurende het hele jaar diverse activiteiten gehouden om het jubileum te vieren.

"Het gehele jaar zal in het teken van de 50ste verjaardag staan", vertelt Lars Beckers, manager sales. "Er staan diverse activiteiten op de agenda. Op maandag 11 april organiseren we bijvoorbeeld een Wico Bunskoeklezing door de heer René Grotenhuis, directeur van Cordaid, een Nederlandse ontwikkelingsorganisatie. In de maand juli is er een feest/reünie voor medewerkers, oud-medewerkers, stagiairs en (oud)bestuursleden en op de ”Dies Natalis” – dé verjaardag op maandag 24 oktober – houden we een actieve relatiedag met workshops in samenwerking met onze relaties en leveranciers. Ook worden op die dag de nieuwe etage- en zaalnamen, vernoemd naar de missiegebieden van de SVD, onthuld." 

Kontakt der Kontinenten is een bekend vergaderoord in Soesterberg waar  trainingen, cursussen en conferenties met thema’s als ontwikkelingssamenwerking en diversiteit plaatsvinden. Later is het conferentiehotel erbij gekomen. Ook dat heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot multifunctioneel conferentiehotel met vergaderzalen en hotelkamers.

www.50jaarkontakt.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief