Congressen

40 jarig jubileum event bij Bel Air Hotel

Bel Air Hotel Den Haag ontving op 21 april 250 relaties ter viering van haar 40 jarig bestaan. Stephan van der Meulen, General Manager van het naast het World Forum gelegen viersterren zakenhotel, ontvouwde op deze avond zijn ambities voor de nabije toekomst.

“We gaan dit jaar ons hotelkamerproduct aanpassen, zodat het nog beter aansluit bij onze huidige uitgebreide vergaderfaciliteiten. Hiermee is reeds gestart en naar verwachting zal dit medio 2012 gereed zijn.” aldus Van der Meulen. “Bel Air Hotel Den Haag streeft ernaar om hét zakelijke en meest unieke hotel van Den Haag te worden. Den Haag is gesitueerd in een economisch aantrekkende markt, wat ons de kans biedt kwaliteit, creativiteit en persoonlijkheid centraal te stellen. We zijn blij dat we gepassioneerde medewerkers hebben, van wie de eigen persoonlijkheid en ontwikkeling wordt gestimuleerd.”

De genodigden konden optimaal genieten van de zomerse warmte in de privétuin van Bel Air, waar ze werden vergast op hapjes, drankjes en muziek. Weervrouw van het jaar Helga van Leur, zorgde voor het inhoudelijke gedeelte van de avond. In Congres- en Evenementenzaal A1 legde zij een link naar het Green Key keurmerk van het hotel, door te vertellen over klimaatverandering en haar expeditiereis naar Groenland.

Ter ere van het jubileum organiseert het Bel Air Hotel dit jaar nog diverse activiteiten voor haar gasten en relaties, onder het motto ‘Celebrate 40 years Bel Air Hotel in our Inspiring New Facilities’.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief