Congressen

250 leden van vier brancheverenigingen op één nieuwjaarsreceptie

De gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van Genootschap voor Eventmanagers, IDEA, DFMA en Platform Museale Ontvangsten en Evenementen (PMOE) werd dit jaar door dertig procent meer leden bezocht dan vorig jaar. De bijeenkomst werd gehouden op de SS Rotterdam.
De locatie, het cruiseschip SS Rotterdam bleek een schot in de roos te zijn. De catering werd verzorgd door On Board On Shore. De belangstelling voor de rondleiding die voorafgaand aan de receptie werd aangeboden, was erg groot. Maar liefst 110 leden werden door gidsen over het schip geleid en kregen een inkijk in de cruisewereld van de jaren ”50.

Verenigingsnieuws was er uiteraard ook. Gerben Plasmeijer, voorzitter IDEA, gaf een korte toelichting op de nieuwe IDEA-pay-off ‘Het beste idee is een IDEA-bureau’. Michiel Korsten van Focusplaza gaf een toelichting op de plannen van DFMA. Leon kruitwagen had het genoegen aan te kondigen dat de nieuwe vereniging PMO&E sinds 1 januari al vijf nieuwe museumleden heeft en dat er een nieuwe website voor museumlocaties komt. Daarnaast vertelde hij dat het nieuwe beleidsplan van het in 2002 opgerichte Genootschap voor Eventmanagers ‘negen jaar jonger’ nu al een succes is en dat de groei van het Genootschap ook in 2011 door zal zetten.

Na een toelichting van Henk Kronenberg, directeur On Board On Shore, over de eventmogelijkheden van de SS Rotterdam, dankte Kruitwagen alle aanwezige leden en relaties voor hun komst. Hij benadrukte dat de aanwezige verenigingen hun succes met name aan de leden – de basis van elke club – te danken hebben.

www.tallerevents.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief