Beurzen

15% meer bezoekers voor Intermat 2012

Intermat 2012, de internationale vakbeurs voor openbare werken en bouw in Parijs, sloot zaterdag 21 april haar deuren met een bezoekersaantal van 145.082, waarvan 34,2% internationale vakbezoekers. Het aantal bezoekers lag daarmee 15,8% hoger dan bij de voorgaande beurseditie in 2009. Intermat bood de bezoekers 1.350 exposanten, waarvan 67% internationaal. Opvallend was de aanzienlijke toename van het aantal Chinese exposanten. Zij namen met een expositieoppervlakte van meer dan 26.250 m²,  9% van de totale beursoppervlakte in beslag.

www.intermat.fr“Van het gepresenteerde materieel, met een totale waarde van naar schatting 2 miljard dollar, is 5 procent omgezet naar bestellingen, ter waarde van ongeveer 100 miljoen dollar’’, vertelt de beursmanager Maryvonne Lanoë.

In totaal bezochten meer dan veertig officiële internationale delegaties de Intermat 2012, onder meer uit Algerije, Bulgarije, Brazilië, Chili, China, Israël, Japan, Mali, Marokko, Noord Europa, Tunesië, Rusland, Senegal en verschillende landen uit het Midden Oosten. Opmerkelijk was de aanwezigheid van meerdere delegaties uit Rusland, evenals de opkomst uit Noord- en West-Afrika. Daarnaast waren er bijna 500 journalisten, waarvan 75% internationaal aanwezig op de vakbeurs. 

Het eerstvolgende evenement van het Intermat netwerk is de 2e beurseditie van Intermat Middle East op 8, 9 en 10 oktober 2012 in Abu Dhabi. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief