Congressen

100% Duurzaam Design Hotel in Amsterdam

Duurzame hotelketen Conscious Hotels heeft de deuren geopend van Conscious Hotel Vondelpark in Amsterdam. Dit design hotel is honderd procent eco-vriendelijk, heeft 81 kamers en is gevestigd naast het Vondelpark.
Conscious Hotel Vondelpark biedt Eco Design voor een betaalbare prijs. Voor gemiddeld € 89,- per nacht kunnen gasten er in een fluffy COCO-MAT-bed slapen en genieten van een 100% biologisch ontbijt met onder andere verse sapjes en fairtrade koffie. Ook in de bar alleen maar ecologische drankjes en gezonde snacks. Wie wat aan beweging wil doen, kan terecht in het Vondelpark of het naastgelegen David Lloyd fitnesscentrum.

Het Conscious Hotel Vondelpark heeft het Gouden Green Key-certificaat, maar het  "groen doen" gaat verder dan dat: alles in het hotel is duurzaam. Van de tafels van gerecyclede koffie cups, het cradle-to-cradle tapijt, een levende plantenmuur tot aan de personeelskleding, het gigantische eco-dak en de biologische wijnen in de bar. En meer. Het hotel is ontworpen voor de onafhankelijke, bewuste reiziger en heeft een prachtig modern, state of the art interieur dat vol staat met design meubilair.

Conscious Hotel Vondelpark is het jongere zusje van Conscious Hotel Museum Square. Ook gevestigd in Amsterdam en net zo groen. Conscious Hotels is ambitieus en heeft als doelstelling binnen vijf jaar in Nederland en Europa vijfhonderd Conscious hotelkamers te hebben in stedelijke gebieden.

www.conscioushotels.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief