Beeld en Geluid

Media Parkboulevard 1
1217WE Hilversum
Nederland
+31 (0)650443080
Bezoek website

UW ZAKELIJKE BIJEENKOMST IN DE SPOTLIGHTS

Beeld en Geluid is een prachtige evenementenlocatie midden in het land. Of u nu op zoek bent naar een vergaderzaal of een spetterend personeelsfeest wilt organiseren: Beeld en Geluid heeft de ideale ruimtes en faciliteiten om uw evenement of bijeenkomst tot een groot succes te maken. Het spectaculaire gebouw ademt een dynamische sfeer en vormt een mooie achtergrond voor uw seminar, congres of bedrijfspresentatie. U kunt ook bij ons terecht voor een stijlvol sitting- of walking dinner. Uw bijeenkomst wordt nog specialer als u kiest voor een combinatie met bijvoorbeeld een bezoek aan de Beeld en Geluid experience, een rondleiding of een ludieke workshop. Ook de culinaire aankleding van uw bijeenkomst is bij Beeld en Geluid in goede handen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een oriënterend bezoek aan Beeld en Geluid zal u zeker overtuigen. Neem hiervoor contact op met de afdeling Boekingen en Evenementen. Wij adviseren u graag!

OP MAAT

Door onze nauwe samenwerking met diverse leveranciers zijn wij buitengewoon goed in staat aan uw extra wensen tegemoet te komen. Meubilair, technische ondersteuning buiten de basisbediening, muzikale aankleding, bijzondere cateringwensen, originele ‘giveaways’ of een op maat gemaakte selectie van bijzondere fragmenten uit ons archief behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook hierover adviseert de afdeling Boekingen en Evenementen u graag.

THEATER 1

Deze moderne zaal is geschikt voor plenaire bijeenkomsten tot 190 personen in een vaste bioscoopopstelling. De zaal is voorzien van bijzondere LED-verlichting waardoor de kleur van de wanden en het plafond naar wens kunnen worden aangepast. Vanuit de zijruimte van de zaal heeft u een prachtig uitzicht over de Willem Duys Vijver en tuin van Beeld en Geluid. Op aanvraag staat aangrenzend een speciale kleedkamer tot uw beschikking.

THEATER 2

Theater 2 is gelijkvloers en geschikt voor bijeenkomsten, presentaties en events tot maximaal 90 personen in theateropstelling. Een flexibele opstelling is mogelijk bij kleinere gezelschappen. Net als in Theater 1 zijn de wanden bekleed met bijzondere LED-verlichting om de sfeer van uw keuze te creëren. Beide theaterzalen beschikken over alles wat u nodig heeft: beamer, groot scherm, draadloze handheld en/of headset microfoons, een laptop voor uw presentatie en uiteraard een vaste, snelle internetverbinding. Technische ondersteuning (basisbediening) van uw bijeenkomst is inbegrepen in de zaalhuurprijs.

ATRIUM

De kleurrijke en spectaculaire architectuur van het Atrium vormt een prachtig decor voor uw ontvangst, lunch, diner of feest. De enorme glazen wand die de Wall of Fame van de televisiewereld vormt, het indrukwekkende hoge plafond dat het licht op elk uur weer anders vangt en de robuuste stenen diepte van de ‘canyon’ waar de schatkamers van Beeld en Geluid zich bevinden; al deze elementen maken het Atrium een unieke locatie voor uw evenement.

BenG LAB 1 EN 2

Deze identieke zalen hebben een frisse look, een flexibele opstelling en bieden ruimte aan gezelschappen van maximaal 40 personen in theateropstelling. Een opstelling met tafels behoort tot de mogelijkheden bij kleinere gezelschappen. Voor uw presentatie, workshop of masterclass kunt u gebruik maken van het 75 inch LED-scherm in combinatie met uw eigen laptop. Technische ondersteuning bij aanvang van uw bijeenkomst is inbegrepen in de zaalhuurprijs.

NEEM CONTACT OP

Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van allerlei evenementen en denken dan ook graag met U mee om het ideale evenement neer te zetten. Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling evenementen en boekingen om Uw wensen kenbaar te maken. Daarnaast bieden wij U ook graag een oriënterende rondleiding zodat U deze schitterende locatie zelf alvast kunt ervaren.

Meetingfaciliteiten

Zalen

Theater 1

Daglicht
Theater190

Theater 2

Daglicht
Cabaret50
Carré40
Diner80
Feest80
School24
Theater80
U-vorm22

BenG LAB's

Daglicht
Carré20
Theater40
U-vorm15

Atrium

Daglicht
Diner230
School1200

Cateringfaciliteiten

Aantal restaurants1
Terras
Eigen catering

Connectiviteit

Beamer
Gratis WiFi
ISDN
Videoconferencing
WiFi

Buitenterrein

Park
Tuin

Milieukeurmerken

Green Key
Green Globe
Earth Check

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

TypeLiggingAfstand
A1, A274
Schiphol
NS Station Hilversum Media Park0

Parkeergelegenheid

Aantal plekken175
Opmerkingen€5 per dag

Locatietype

Type locatieMuseum
LiggingBij het station ● In het centrum
OpmerkingenBeeld en Geluid is centraal gelegen in Nederland. Het NS station Hilversum Media Park ligt op nog geen 500 meter van het gebouw en binnen 5 minuten bent U met de auto op de A1 en de A27.
null?w=640

Offerte-verzoek