14
okt

Zero Emission | Ecomobiel

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

22:00 - 22:00

Wat is ecomobiel?

Op 15, 16 en 17 oktober 2024 vindt de 15de editie plaats van de vakbeurs Zero Emission | Ecomobiel. Deze biedt ieder jaar praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken.

Denk aan manieren om energie- en brandstofkosten te verlagen, de ideale mobiliteitsmix samen te stellen, slimme organisatie van een wagenpark of betere doorstroming van verkeer door weggebruikers tijdig te informeren.

Segmenten

Een toenemende belangstelling voor verduurzaming van stadsdistributie en bouwlogistiek vertaalt zich op de beursvloer in een groeiend aanbod van bijvoorbeeld e-trucks en light electric vehicles. De aanwezige segmenten:

  • Zero emissie bouw
  • Zero emissie transport en logistiek
  • Stedelijke mobiliteit
  • Laden en infrastructuur

Programma

Ook tijdens Zero Emission | Ecomobiel 2024 wordt weer een mooi inhoudelijk programma gepresenteerd, waarin alle belangrijke actuele ontwikkelingen aan de orde zullen zijn. Zodra dit programma haar voltooiing nadert, zal dat hier worden gepubliceerd.

Data, locatie en tijden

De 15de editie van Zero Emission | Ecomobiel vindt plaats van dinsdag 15 t/m donderdag 17 oktober 2024 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Openingstijden
Dinsdag 15 oktober - 10:00 - 17:00 uur
Woensdag 16 oktober - 10:00 - 17:00 uur
Donderdag 17 oktober - 10:00 - 17:00 uur

Adres
Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch

Tickets (registratie)
Kaarten zijn gratis bij tijdige voorregistratie. Voorregistratie is mogelijk via deze website vanaf dinsdag 20 augustus tot en met maandag 14 oktober 2024 Daarna kost een toegangskaart €50,- incl. BTW.

Gelijktijdige zusterbeurzen
Met een toegangsbewijs voor Zero Emission | Ecomobiel bezoekt u gratis ook Vakbeurs Energie en de vakbeurzen PREFAB en Industrial Heat & Power, die gelijktijdig en op dezelfde locatie plaatsvinden.

Routebeschrijving

Parkeren
Parkeren is goed mogelijk! Klik voor meer informatie.

Laden plugin hybride- en volledig elektrische voertuigen
Brabanthallen beschikt over een groot aantal openbare laadpunten voor EV’s en PHEV’s op haar parkeerterreinen.

Klik op deze link voor de website van de beurs