7
apr

YOIN Kennisbooster

Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder

22:00 - 22:00

Hoe zit het nu precies met medische congressen en de Gedragscode Geneesmiddelen Reclame? Of je nu sponsors, deelnemers of sprekers werft, waar moet je rekening mee houden? En welke impact hebben de laatste wijzigingen van januari 2024? Dionne Annink neemt je namens CGR mee langs alle belangrijke punten uit de gedragscode tijdens deze kennisbooster in de Ernst Sillem Hoeve, een van de YOIN Excellent Meeting Places. Daarna zal Dineke Philipse een korte update over het YOIN certificeringstraject geven, waarbij we op zoek zijn naar jouw input!

Programma

09.30 - 10.00 uur Inloop
10.00 - 11.30 uur Medische congressen & de gedragscode geneesmiddelen reclame – Dionne Annink namens CGR
11.30 - 11.45 uur Korte break
11.45 - 12.15 uur Update YOIN certificeringstraject – Dineke Philipse
12.15 - 12.30 uur Korte rondleiding richting de lunch
12.30 - 13.30 uur Lunch

Gedragscode Geneesmiddelen Reclame

Zodra je iets voor de medische sector gaat organiseren, krijg je er mee te maken: de gedragscode geneesmiddelen reclame. In deze kennisbooster neemt Dionne Annink, een specialist van het CGR, je mee langs de relevante punten van de gedragscode voor jou als congresorganisator.
Van de do’s en don’ts bij sponsorwerving, waar moet je rekening mee houden bij het vastleggen van medisch specialisten/onderzoekers als sprekers en hoe zit het ook al weer als je een gemixte bezoekersdoelgroep hebt, alle facetten passeren de revue.

 
Na een korte break krijg je van Dineke Philipse namens YOIN een update over het YOIN certificeringsproces. De branche verandert, de klant laat andere criteria meewegen in hun keuze. Dat kan je als kwaliteitskeurmerk niet aan je voorbij laten gaan. Maar wat vind jij dat er zeker niet mag ontbreken in het certificeringtraject? We horen het graag!
 
Na- en bijpraten kan tijdens de afsluitende lunch, waar we via een korte rondleiding door de Ernst Sillem Hoeve aankomen.

Voor wie & aanmelden

Deelname aan deze kennisbooster is voor leden van YOIN / CLC-VECTA kosteloos. Wel brengen we de door ons gemaakte kosten bij je in rekening in geval van afmelding en no-show. Je laten vervangen kan altijd kosteloos.

Ben je geen lid maar wil je wel deelnemen? Je kunt éénmalig tegen een bijdrage van
€ 59,- p.p. een sessie bijwonen.

Meld je nu aan.