8
dec

Women in Exhibitions: Let’s create magic!

RAI Amsterdam

11:00 - 15:00

Let’s Create Magic Event, een unieke ervaring waarbij we de grenzen van inspiratie en vernieuwing verkennen. Dit evenement, gehouden in RAI Amsterdam, belooft een dag vol betekenisvolle momenten, waarbij we samen magie creëren en nieuwe perspectieven ontdekken.

Met trots introduceren we onze twee keynote sprekers die ons vanuit hun authenticiteit gaan inspireren.

Gerrit Heijkoop

Gerrit Heijkoop daagt ons uit om nieuwe horizonten te verkennen en frisse perspectieven te omarmen. De wereld is één groot theater, luidt zijn levensmotto. Als dagvoorzitter met het kernwoord ‘beweging’ brengt hij het publiek zowel mentaal als fysiek in beweging met oefeningen, rake vragen en een inspirerende visie. Verwacht grensverleggende momenten die leiden tot verrassende oplossingen. Laat je inspireren!

Carola Rodrigues

Carola Rodrigues, auteur, inspirator, mentor en expert in persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, zal ons leiden in een reis van zelfontdekking en authentieke verbinding. Sinds 2007 inspireert zij mensen met haar diepgaande inzichten en begeleidt ze hen naar een leven van betekenis en echte verbinding. De magie van authenticiteit gaat ons vertellen wie je bent.

PROGRAMMA

12.00 – 13.00u. Netwerk Lunch in RAI Amsterdam
13.00 – 13:45u. De wereld is één groot theater met Gerrit Heijkoop
13.45 – 15.00u. De magie van authenticiteit -Vertel mij wie je bent” met Carola Rodrigues
15.00 – 16.00u. Verrassing

Meld je hier aan.