9
apr

SPE European Thermoforming Conference

Beurs van Berlage, Amsterdam

22:00 - 22:00

Tijdens deze tweejaarlijkse Europese Thermoforming Conference blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de wereld van thermoforming. Naast de technische presentaties bieden zij bedrijven ook de mogelijkheid om hun producten en diensten te presenteren door middel van Tabletop displays.

Dit evenement is het allerbelangrijkste evenement op de thermovormingskalender en is een plek waar Europa's leidende exponenten op het gebied van thermovormen de neiging hebben om te netwerken met hun collega's.
Het is een kans om kennis te maken met de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen hun branche door middel van technische presentaties en het evalueren van producten en diensten die worden getoond op de Tabletop-tentoonstellingen.

Zij kunnen er zeker van zijn dat de aanwezigen zullen bestaan ​​uit een aanzienlijke dwarsdoorsnede van verwerkers, eindgebruikers, materiaalleveranciers, gereedschapsmakers, machine- en aanverwante apparatuurleveranciers.

Waarom aanwezig zijn?

De European Thermoforming Conference is uniek omdat deze specifiek wordt georganiseerd voor de thermoformingindustrie en uitsluitend wordt georganiseerd door leden van de industrie.

Het belangrijkste doel is om een platform te creëren dat leden uit de industrie aanmoedigt om technische kennis en expertise te delen en over te dragen.

Technische sprekers en presentaties worden zorgvuldig geselecteerd om de maximale waarde te bieden.

Registratie

Voor meer informatie over de conferentie en hoe u zich kunt registreren, kunt u via onderstaande link de website van Thermoforming Europe bezoeken.

Registeren via deze link