26
nov

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV)

Evenementenhal Gorinchem

12:00 - 21:00

Dit is RMV

RMV is hét platform waar de hele rundveesector samenkomt om elkaar te ontmoeten, te inspireren en de sector vooruit te helpen. Bij RMV ontdek je een breed scala aan producten, diensten en innovaties die je helpen je bedrijf toekomstbestendig te maken.

Als bezoeker kom je in contact met experts, leveranciers, kennispartners en collega’s uit de sector, terwijl exposanten de kans krijgen om hun merk te versterken, nieuwe zakelijke contacten te leggen en hun marktpositie te versterken. RMV heeft volop aandacht voor de meest actuele thema’s uit de sector en bereidt je voor op de toekomst van de rundveesector.

Kom naar RMV om waardevolle kennis op te doen, je netwerk te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen, en maak deel uit van de toekomst van de rundveesector.

Laat je voorbereiden op de toekomst

RMV is hét platform waar de hele rundveesector samenkomt om elkaar te ontmoeten, te inspireren en kennis te delen. Bij RMV vind je een breed scala aan producten, diensten en innovaties die je helpen jouw bedrijf toekomstbestendig te maken.
 
RMV biedt jou de uitgelezen kans om in contact te komen met experts, leveranciers, kennispartners en collega’s uit de sector. Je ontdekt de nieuwste trends en technologieën die van invloed zijn op je bedrijfsvoering en doet nieuwe kennis op tijdens een van de kennissessies of praktische workshops.

Door de meest actuele thema’s uit de sector zoals de toekomst van de melkveehouderij, Smart Animal Farming en diergezondheid het hele jaar door centraal te stellen, word je bij RMV voorbereid op de toekomst.

Kortom, RMV is dé plek waar je als melkveehouder, akkerbouwer, loonwerker of professional uit de agrarische sector moet zijn, waar je waardevolle kennis opdoet, je netwerk ontmoet en nieuwe contacten legt. Kom naar RMV en laat je voorbereiden op de toekomst.

Exposanten van RMV

Op RMV presenteren we een indrukwekkend aantal exposanten uit verschillende segmenten, waaronder foerage, stalinrichting, farmacie en diergezondheid, mechanisatie, melktechniek, duurzaamheid, en brancheorganisaties. Onze beursvloer biedt een unieke gelegenheid om in contact te komen met toonaangevende bedrijven in de rundveesector.

Ontdek de nieuwste producten, technologieën en diensten die bijdragen aan de groei en efficiëntie van jouw bedrijf. Van innovatieve voeroplossingen tot de nieuwste melkmachines en duurzame stallenbouw, RMV biedt een breed scala aan exposanten die jouw specifieke behoeften en uitdagingen begrijpen.

Praktische informatie

ADRES

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4702 HZ Gorinchem

OPENINGSTIJDEN RMV Gorinchem

Dinsdag 26 november 2024 | 13:00 - 22:00 uur
Woensdag 27 november 2024 | 13:00 - 22:00 uur
Donderdag 28 november 2024 | 13:00 - 22:00 uur

TICKETS

De reguliere prijs van een toegangsticket voor RMV Gorinchem is € 20. Heb je een registratiecode van een exposant ontvangen? Dan kun je je daarmee kosteloos registreren voor RMV Gorinchem.

Hier kun je je tickets bestellen. 

Bekijk de website voor meer informatie.