23
jan

PromZ Product Premiėre België

Flanders Expo - Maaltekouter 1, 9051 Gent

09:00 - 16:00

2 locaties in 2 landen

Dit eendaagse vakevenement vindt plaats in twee centraal gelegen en goed bereikbare locaties. Bovendien bieden zowel Flanders Expo in Gent als Expo Houten in Nederland voldoende gratis parkeerplaatsen.

Vermijd de wachtrij

Sla de wachtrij voor de registratiebalie over door je nu in te schrijven voor PromZ Product Première.

Inclusief eten en drinken

Het is een gemoedelijk evenement waar de bezoekers en exposanten iets te eten en te drinken krijgen.

Registratie is geopend

PromZ Product Premiere is alleen toegankelijk voor leveranciers, importeurs, distributeurs en agentschappen van promotionele producten en diensten. We behouden ons het recht voor om personen die niet aan deze voorwaarde voldoen de toegang tot het evenement te ontzeggen. Neem bij twijfel contact met ons op.

OPMERKING! Als je beide dagen wilt bezoeken, schrijf je dan apart in voor zowel Nederland als België.

Nederland

Meld je aan voor de PromZ Product Première op 18 januari in Expo Houten.

België

Registreer je voor de PromZ Product Première op 23 januari in Flanders Expo.

Waarom moet je erbij zijn?


Een focus op industrieën 

Leveranciers en fabrikanten kunnen in een aangename en ontspannen sfeer het contact met bestaande klanten intensiveren en nieuwe klanten leren kennen. Kom na de eerste beursdag gezellig borrelen met collega's.

Ontdek nieuwe producten 

Suppliers informeren je over de nieuwste producten en ontwikkelingen. Tijdens deze twee dagen presenteren leveranciers en fabrikanten uit verschillende landen hun nieuwste aanbod.

Voor iedereen die in de industrie werkt 

PromZ Product Première is een onafhankelijke vakbeurs voor de hele branche. Lidmaatschap van een branchevereniging is niet vereist voor exposanten of bezoekers. Neem jouw medewerkers mee naar een leerzame en onderhoudende bijeenkomst.

Bereid je professioneel voor

Het is belangrijk dat alle betrokkenen in de eerste maanden van het jaar echt gas geven om een zo goed mogelijk rendement te behalen. PromZ Product Première is een ideale gelegenheid om de meest recente informatie uit de branche te krijgen en je optimaal voor te bereiden op het nieuwe jaar.

Deelnemende bedrijven

Bekijk de deelnemende bedrijven aan de 2024 editie van PromZ Product Première.