29
jan

MPI Masterclass Generatieve AI

Neherpark 9, Leidschendam (Neherlab Auditorium)

12:00 - 17:00

Staat jouw hoofd ook te tollen van de constante vloedgolf aan vernieuwingen die onze branche elke dag overspoelt? Je bent niet alleen. In een exclusieve, dynamische, drie uur durende sessie met beperkte plaatsen onthult Xander Kranenburg hoe Generatieve AI (GenAI) alle regels op zijn kop zet. In zijn sessie krijg je niet alleen inzicht in de revolutionaire impact van Generatieve AI op het
evenementenproces, maar ook praktische tools en strategieën om direct toe te passen in jouw werk. Deze waardevolle kennis is jouw kans om voorop te lopen in de branche. Hij demonstreert hoe deze technologie het creëren van inspirerende moodboards, het uittekenen van oogstrelende stand- en stage designs, en het stroomlijnen van sales processen heeft veranderd. Daarnaast belicht hij hoe GenAI het schrijven van content, social media posts en mailings dynamiseert, en hoe het zelfs helpt bij het ontwikkelen van pakkende scripts.

Met bijna vijfentwintig jaar ervaring als creatief en uitvoerend producent kent Xander de evenementenbranche door en door. Zijn nieuwsgierigheid leidde hem de afgelopen 18 maanden naar een diepgaande verkenning van 'AI', met het doel een grondig begrip te krijgen van hoe kunstmatige intelligentie onze industrie ingrijpend zal transformeren en verrijken. Deze expertise wordt verder versterkt door zijn achtergrond als sociaal psycholoog, waardoor hij een unieke invalshoek biedt op de intersectie van menselijk gedrag en technologische veranderingen.


Programma

13:00 – 13:30 Inloop en registratie
13:30 – 13:40 Opening Eigenaar Neherlab Auditorium, Speakers Club & Present Savvy
13:40 – 14:25 Ontdek de basisprincipes van Tekst-, Beeld-, Video- en Audio AI
14:25 – 14:55 Praktische AI & Event Use Case
14:55 – 15:10 Pauze
15:10 – 15:55 De 10 beste AI tools voor direct gebruik
15:55 – 16:40 Interactieve AI demo's en Q&A sessie
16:40 – 17:40 Afsluitende  netwerk borrel


Take aways

Je gaat met het volgende mee naar huis:
● Diepgaand begrip van Generatieve AI en toepassingen
● Kennis van de beste GenAI tools zoals ChatGPT, Midjourney, Runway…
● Cheat sheets met AI frameworks, prompts & voorbeelden

Geen luchtige praatjes, maar praktische tips & tricks waar je direct mee aan de slag kunt. Zijn presentatie zit bomvol met visuele voorbeelden, use cases en demo’s. Aan het einde van de middag weet je waarom het nu het moment is om hier tijd en aandacht aan te besteden.

Registreren kan hier!