22
feb

MOTORbeurs Utrecht

Koninklijke Jaarbeurs

09:00 - 17:00

Op MOTORbeurs Utrecht vind je van 22 t/m 25 februari een unieke mix van de nieuwste motoren van fabrikanten, een divers aanbod occasions, de nieuwste kleding & accessoires, diverse clubs, verenigingen én goede aanbiedingen. Voor de benodigde adrenaline zijn er volop shows en activiteiten.

Grote merken

Komende editie komen de grote merken weer naar MOTORbeurs Utrecht. Denk aan Ducati, BMW Motorrad, Kawasaki, Harley-Davidson, Honda, Suzuki en Yamaha en andere leden van de RAI Vereniging. Een complete hal waar de motormerken centraal staan. Naast activiteiten, waar je de motoren zelf kunnen ervaren, is er ook per merk een presentatie met hun hoogtepunten en nieuws voor het komende motorseizoen. Maar natuurlijk is er meer! Want naast de importeurs staan er ook andere geweldige deelnemers, waarvan vele hebben aangegeven flink uit te pakken deze editie.

Knallend programma

MOTORbeurs Utrecht wordt weer een feestje. Met epische comebacks zoals de Wall of Death, de mini-trial en spectaculaire stunts. En dat is nog niet alles, ook de kleine motorrijdertjes kunnen hun hart ophalen en natuurlijk is er gezellige muziek, lekker bier én er komt nog veel meer aan!

Openingstijden

Donderdag 22 februari: 10:00 uur – 22:00 uur
Vrijdag 23 februari: 10:00 uur – 22:00 uur
Zaterdag 24 februari: 10:00 uur – 18:00 uur
Zondag 25 februari: 10:00 uur – 18:00 uur