14
mei

Monument

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

08:00 - 15:00

MONUMENT is de enige dedicated en meest complete beurs voor verduurzaming, herbestemming, restauratie en onderhoud van monumentaal vastgoed. MONUMENT is een event van 54events en vindt vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurzen

Hét jaarlijkse trefpunt voor professionals in  - en eigenaren/beheerders van - monumentaal vastgoed. Hier treft u innovaties, oplossingen en best practices en kunt u kosteloos talloze symposia en debatten bijwonen. MONUMENT wordt ondersteund door Nederland Monumentenland en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

Kennis en kunde op 1 plek

Bent u ondernemer, projectontwikkelaar, investeerder, aannemer, installateur, restaurator, architect, adviseur of ambachtsman/vrouw in de erfgoedsector? Of ben u eigenaar of beheerder van een monument dan wel werkzaam voor een overheid of erfgoedorganisatie?

Dan mag u MONUMENT u niet missen.

Want MONUMENT staat volledig in het kader van het beheer en behoud van monumentaal erfgoed. Hier ontmoet u een breed palet van aanbieders van producten en diensten voor de gebouwd erfgoedsector.

Kennis delen en zaken doen

Gedurende drie bruisende beursdagen is MONUMENT het kloppend hart van de erfgoedsector. Waar exposanten het platform gebruiken om hun expertise te tonen en naamsbekendheid te vergroten, is het voor u dé plek om u te oriënteren op actuele ontwikkelingen en innovaties en u te laten informeren over de toekomst van de sector.

Gelijktijdig met HOUTBOUW en Renovatie & Transformatie

MONUMENT 2023 vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats als de vakbeurzen HOUTBOUW (hout- en hybride bouwoplossingen) en Renovatie & Transformatie (sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijker renoveren). MONUMENT, HOUTBOUW en Renovatie & Transformatie zijn gratis toegankelijk.

Bezoekers over MONUMENT 2022

Het aanbod op de beursvloer

86% bleef 2 uur of langer op de beurs
32% bezocht 10 of meer exposanten
42% maakte vervolgafspraken aanleiding van de beurs
53% overwoog een investering naar aanleiding van het beursbezoek

Het kennisprogramma

53% bezocht een of meerdere sessies binnen het kennisprogramma
93% beoordeelde de inhoud als volledig
Beoordeling van de beurs als geheel
89% zou de beurs bij zakelijke relaties aanbevelen

Beoordeling van de beurs als geheel

89% zou de beurs bij zakelijke relaties aanbevelen

In 1 dag helemaal op de hoogte

Op MONUMENT treft u koplopers uit de monumentenbranche en duizenden collega-bezoekers uit de sector. U kunt er netwerken, lezingen, symposia, debatten en colleges bijwonen en de vakbeurs Renovatie bezoeken.

Expertise

Op MONUMENT tonen innovatieve bedrijven tools en oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt en delen experts hun visie, kennis en ervaringen in het kennisprogramma. U bent gegarandeerd in een enkele beursdag weer helemaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in uw sector!

Uitgebreid inhoudelijk programma

MONUMENT gaat vergezeld van een uitgebreid inhoudelijk programma dat plaatsvindt in een tweetal beurstheaters. Het bijwonen van deze sessies is gratis. Aanmelding vooraf is echter wel aan te raden, want vol is vol.

Ook toegang tot...

Gelijktijdig met de vakbeurs MONUMENT, vind tevens ook de vakbeurzen HOUTBOUW en Renovatie & Transformatie plaats. Registreert u zich, dan kunt u kosteloos ook deze andere beurzen bezoeken.

Algemene informatie

Openingstijden
Beiden dagen van 10:00 – 17:00 uur

Locatie
Brabanthallen ’s-Hertogenbosch
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch

Voor meer informatie klik op deze link naar de website van de beurs.