3
apr

Impact Fair 2024

Jaarbeursplein 6, Utrecht (Jaarbeurs)

22:00 - 22:00

WAT IS HET?

Op 4, 5 en 6 april verandert Koninklijke Jaarbeurs Utrecht in een interactieve multimediale Impact Experience.

Er is plek voor 150 goede doelen, social enterprises, bedrijven en overheden die de 30.000 bezoekers een ervaring bieden waarmee zij direct meer impact kunnen maken.

Dit kan iets kleins zijn als vegetarische kooklessen of een cursus hartmassage tot een enorme 3D immersive beleving die zoveel impact op je maakt dat je direct anders gaat handelen. Profileer je organisatie als een impactmaker en doe mee!

DIRECT MEER IMPACT

Meer dan 70% van Nederland wil graag meer positieve impact maken, maar een groot deel daarvan weet alleen nog niet hoe ze dat het beste kunnen doen.

Dan ligt doemdenken op de loer, maar daar willen wij verandering in brengen. Wij geloven dat een fysieke ervaring impact maakt en je direct de tools geeft om morgen zelf meteen aan de slag te gaan. Dat maakt de Impact Experience uniek in zijn soort!

​SPECIALE FOCUS OP B2B EN GenZ

Jongeren zijn de leiders van de toekomst en bedrijven kunnen de grootste impact investeerders van de wereld zijn. We hebben ze beide nodig.

Daarom organiseren wij verschillende focusdagen waarop het inhoudelijk programma speciaal voor hen is ingericht.

Wij beginnen met een B2B dag waar de focus ligt op best practices en nieuwe verbindingen op inhoud.

De tweede dag staat in het teken van GenZ. Als we hen nu laten ervaren wat er mogelijk is, kunnen wij onze toekomst veilig stellen.

De laatste dag is voor iedereen van groot tot klein die graag meer impact wil maken, want wij hebben iedereen nodig.

Contact

Ook impact versnellen? Drie dagen lang inspireren, verbinden en activeren?
 
Deelname kan heel makkelijk met een leuke stand vanaf 12m2. Heb je meer ruimte nodig om jouw verhaal te vertellen? Dan kun je ook voor 25 of 50m2 gaan. 
 
Er zijn diverse mogelijkheden en we helpen je graag verder!

Neem contact op via:

info@impactfairnederland.nl