12
mrt

HR kennissessie (CLC-Vecta)

Business Center Bisonspoor, Maarssen

08:45 - 12:30

Speciaal voor iedereen die zich bezighoudt met HR en personeel organiseert CLC-VECTA twee keer per jaar een HR kennissessie.

Eerste sessie

De eerste sessie van dit jaar staat gepland op 12 maart a.s., wederom in het Business Center Bisonspoor in Maarssen. Omdat er ook in 2024 weer verschillende wetswijzigingen zijn en nog worden verwacht op het gebied van arbeidsrecht en personeel, staat deze sessie volledig in het teken van de (verwachte) wijzigingen en wat deze betekenen voor jouw organisatie.

Charlotte Koopman van onze juridische partner De Koning Vergouwen Advocaten is inmiddels een vertrouwd gezicht tijdens deze sessies. Met haar kennis van de branche en uiteraard haar expertise op het gebied van wet- en regelgeving, praat ze ons in iets meer dan 2 uur helemaal bij. Uiteraard met genoeg ruimte voor interactie, vragen en de gelegenheid om van elkaar te leren en ervaringen te delen.

Aanmelden

Deelname voor CLC-VECTA leden is kosteloos. Ben je geen lid, maar wil je wel deelnemen? Je kunt, eenmalig, tegen een bijdrage van € 59,- deelnemen. Meld je aan via deze link

 

Meer informatie over dit evenement, vind je hier.