4
jun

HR in Motion

Beatrixgebouw, Utrecht

07:00 - 15:15

HR in Motion – 4 Juni 2024

HR is een vakgebied dat altijd in beweging is. Snel opkomende technologische ontwikkelingen als AI brengen geheel nieuwe vraagstukken met zich mee. Tegelijkertijd zorgt de krappe arbeidsmarkt voor de nodige extra uitdaging. Als HR-professional of HR-manager ben je een essentiële schakel tussen medewerkers en de organisatie. Belangrijk om daarom op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en tegelijkertijd je HR-skills op peil te houden.

Betekenisvolle handvatten voor mens en organisatie

HR in Motion is het kennisevent voor HR-Professionals waar vakkennis wordt gekoppeld aan de HR-praktijk. Laat je in één dag inspireren door experts op het gebied van het hybride werken 2024, duurzame inzetbaarheid, cultuur- en gedragsverandering en nog veel meer. Op de interactieve beursvloer doe je informatie op bij onze partners. Op het netwerkplein wissel je van gedachten met vakgenoten over jouw dagelijkse werk.

HR Changemaker Awards

Tijdens HR in Motion reiken we vijf HR Changemaker Awards uit voor de meest innovatieve ontwikkeling binnen de HR-sector. De Awards zijn opgedeeld in vijf categorieën: HR Tech, arbo, vitaliteit, leren & ontwikkelen en werving en selectie. Houd onze website in de gaten voor de longlist. De openbare stemperiode voor het bepalen van de shortlist start in april.

HR in Motion in het kort:

  • Volg praktische verdiepingssessies die direct toepasbaar zijn in de praktijk
  • Bezoek onze bruisende beursvloer met diverse stands en activiteiten
  • Vergroot je netwerk op het Netwerkplein.


Klik hier om je direct aan te melden voor het evenement.

Bekijk de website voor meer informatie over het evenement.