Horecava-logo-png

Van 13 t/m 16 januari 2025 vindt hét evenement voor en door horecaprofessionals weer plaats in RAI Amsterdam. Je vindt er ruim 700 bedrijven met hun (nieuwste) producten, diensten en concepten. Als eerste op de hoogte zijn van het programma, de deelnemers of wanneer de registratie opent? Schrijf je in voor onze gratis tweewekelijkse nieuwsbrief.

Benieuwd wat je afgelopen editie gemist hebt óf alvast in de stemming komen? Bekijk hier de aftermovie van Horecava 2024.

Horecava is al meer dan 65 jaar dé horecabeurs waar vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen elkaar ontmoeten. Op 13, 14, 15 en 16 januari 2025 vindt de volgende Horecava plaats in RAI Amsterdam. Vier dagen lang kunnen horecaprofessionals zich onderdompelen in alles wat voor de horeca belangrijk is om een succesvolle toekomst tegemoet te gaan.

Waarom Horecava bezoeken?
Iedereen die in de horeca, voor de horeca of met de horeca werkt mag een bezoek aan Horecava niet overslaan. Horecava is de grootste horecabeurs van Nederland, dé plek waar horecaprofessionals samenkomen om hun (nieuwe) klant of leverancier te ontmoeten. Op Horecava wordt de gehele branche vertegenwoordigd, van fast casual en food & wine tot tech & dienstverlening en interieur & design. Je vindt de nieuwste smaken en trends, beste innovaties, meest praktische oplossingen en leukste start-ups.

Voordelen van een bezoek aan de Horecava

  • De beste innovaties;
  • In één keer zien wat de hele branche te bieden heeft;
  • De enige beurs waar heel horeca Nederland aanwezig is;
  • Inspiratie opdoen voor een heel jaar horeca.

Waarom exposeren op Horecava?
Horecava is het nationale trefpunt voor professionals in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. Op deze horecabeurs ontmoet je jouw doelgroep. Dit is dé plek waar horecaondernemers naartoe gaan om leveranciers te vinden. Als je jouw merk of product onder de aandacht wil brengen bij jouw doelgroep, mag jouw stand niet ontbreken. De concurrent staat er wel.