Storyworld in de Rabobankzaal van Forum Groningen

Het best bezochte G14-event van het jaar staat weer voor de deur: het Netwerkevent! Jij bent er ook bij toch?

Wij zorgen ervoor dat je minimaal 30 nieuwe gezichten ziet deze dag, waarmee je jouw professionele netwerk uit kunt breiden! Dé kracht van G14!

Zet maandag 2 oktober 2023 alvast in je agenda van 14.00 uur tot 18:00 uur, want tijdens het Netwerkevent krijg je de kans om met alle G14-leden te netwerken en elkaar op een leuke manier beter te leren kennen!
Het event vindt plaats bij evenementenlocatie Nieuwe Buitensociëteit Zwolle!


Vind je netwerken spannend? Dat is niet nodig!

Dit event wordt begeleid door Sebastiaan Wubben van Today is Amazing, die teambuildingspellen organiseert om verbinding te creëren. Op 2 oktober maak je kennis met twee verschillende teambuildingspellen en leer je op een plezierige en interactieve manier je medeleden beter kennen.
 
Deze dag wordt zoals vanouds afgesloten met een borrel, waarbij er genoeg tijd en ruimte is om na te praten en andere leden te spreken!

Jaarlijks organiseert G14 tussen de 8 en 10 bijeenkomsten voor haar leden. Binnen deze activiteiten is er altijd veel plek om je netwerk op te bouwen én nieuwe kennis en inspiratie op te doen. Wil je ter kennismaking eens een bijeenkomst bijwonen?
Neem dan contact op met G14.