20
nov

Future Lighting

Evenementenhal Gorinchem

09:00 - 16:00

Over het event
Hét event voor kennis en innovatie

Op 20 en 21 november 2024 ontmoeten lichtontwerpers, architecten, adviseurs, facilitair managers en gebouwbeheerders elkaar. Centraal staan verdieping, kennis, nieuwe inzichten en de meest actuele lichtinnovaties. Wij willen bedrijven verenigen, relaties uitbouwen en de verlichtingsbranche écht verder helpen met onafhankelijke kennis. Kom voor een prikkelend programma van ijzersterke keynotes en de beste oplossingen van onze partners en exposanten naar Future Lighting.

Waarom bezoeken?

Future Lighting 2024 gaat door op woensdag 20 en donderdag 21 november in Evenementenhal Gorinchem. Een spiksplinternieuw niche event voor de verlichtingsindustrie in Nederland en Vlaanderen dat vijftig exposanten combineert met een tweedaags kennisprogramma voor verdieping over actuele licht thema’s.

Doe kennis op over licht en verlichting

In samenwerking met NSVV biedt Future Lighting een kwalitatief hoogwaardig contentprogramma aan. Kom tijdens de kennissessies meer te weten over de laatste trends en innovaties omtrent Lighting Design, Human Centric Lighting, Indoor, Outdoor en Onderwijs & certificering.

Kom in contact met de branche

Future Lighting is het enige event dat zich richt op de lichtketen in Nederland en Vlaanderen. Een mooie kans om in contact te komen met gebouwbeheerders, facilitair managers, adviseurs, architecten en installateurs. De markt is over de volle breedte vertegenwoordigd op het event.

Ontdek nieuwe producten en innovaties

Kom tijdens Future Lighting in aanraking met nieuwe producten en innovaties op het gebied van licht en verlichting. Een diverse groep exposanten is aanwezig om nieuwe en bestaande producten te presenteren voor de verlichtingsindustrie.

Wie staan er op Future Lighting?

Future Lighting biedt een expositieveld met een selectie van de meest toonaangevende aanbieders in lichtoplossingen. 

Thema's:

  • Normen & richtlijnen
  • Smart Lighting
  • Onderzoek & studies
  • Licht & gezondheid

Bestel je ticket(s) hier.

 

Hier vind je meer informatie over Future Lighting