13
nov

Festivak 2024

Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

09:00 - 16:00

Waarom bezoeken?

Op Festivak is er voor elk type organisator een prachtig, divers en compleet aanbod van toeleveranciers. Laat je inspireren door bevlogen sprekers uit het vakgebied en hef samen het glas op het befaamde netwerkevent waar na het buitenseizoen de hele sector samenkomt.

Op Festivak kun jij als organisator, promoter, stagemanager, veiligheidscoördinator, artiest of productieverantwoordelijke, je hart ophalen. Ongeacht de omvang van jouw event. Draag jij zorg voor corporate en purpose driven events, festivals, bedrijfsfeesten, sportevenementen, beurzen, congressen of culturele evenementen?

Tijdens Festivak vind jij frisse ideeën en partners uit het Nederlandse en Belgische evenementenlandschap. Til jouw event naar een hoger niveau met oplossingen en diensten van hoogstaande kwaliteit.
Daarnaast zijn er voor exploitanten van horeca of andere leisure-faciliteiten en (lokale) overheden eveneens genoeg contacten en inspiratie op te doen.

Groot aanbod aan eventoplossingen

Laat je verrassen door (toe)leveranciers op het gebied van afvalverwerking, decor, standbouw, licht, geluid, podia, techniek, verhuur en catering. Maar ook over cashless betalen, online media, databases, mobile- & emailmarketing, websites en apps is alles te vinden. Dus pak die kans en laat je inspireren, enthousiasmeren en adviseren over nieuwe mogelijkheden.

Bekijk de exposantenlijst

Up-to-date in 1 of 2 dagen

In 3 verschillende zalen worden inspirerende lezingen verzorgd door diverse experts: van een inspirerende casestudy met praktische tips of een technisch vraagstuk tot een strategische sessie - je kiest zelf gemakkelijk de lezing van jouw voorkeur en niveau. Zo kun je dus alle benodigde kennis in een of twee dagen opdoen en daarmee direct aan de slag gaan!

Bekijk het programma

Wissel ervaringen uit

Op Festivak staat netwerken centraal en kom je makkelijk in contact met vele soorten organisaties en professionals uit de evenementenbranche. Zo krijg je direct inzicht in wat welke oplossingen van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie. Want wat geeft er nou betere inzichten dan ervaringen, ideeën, aanbevelingen of misschien wel toekomstige samenwerkingen?

Bekijk het bezoekersprofiel

Aanmelden voor Festivak

Aanmelden als bezoeker voor Festivak NL 2024 is op dit moment helaas nog niet mogelijk.
Een seintje krijgen wanneer de registratie opengaat? Laat je gegevens achter en Festivak houdt je op de hoogte.

Algemene informatie

Datum
13 en 14 november

Openingstijden
10.00 - 17.00 uur

Adres
Brabanthallen ’s-Hertogenbosch
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch

Prijzen
Kosteloos voor professionals binnen de event-sector.
Voor studenten gelden afwijkende afspraken met de verschillende opleidingen.
Registreer via de website

Klik op deze link voor meer informatie over de beurs