16
nov

Famtrip The Beat of Brainport Eindhoven

Eindhoven

08:00 - 16:00

Convention Bureau Brainport Eindhoven organiseert de FAMTrip: The Beat of Brainport Eindhoven. Op 16 en 17 november tijdens het lichtkunstfestival GLOW kunnen PCO's en meeting- en eventplanners kennismaken met de meest innovatieve regio van Europa: Brainport Eindhoven, een innovatief ecosysteem rondom hightech en design.

Dit 24-uurs bezoek, inclusief 1 overnachting, wordt kosteloos aangeboden. Het beloven 24 inspirerende uren te worden om een beeld te geven van Brainport Eindhoven als bestemming voor het organiseren van inspirerende en innovatieve congressen. Deelnemers krijgen concrete inzichten en handvatten om collega’s en opdrachtgevers hiervan te overtuigen. Tot 1 september kunnen geïnteresseerden zich melden.

GLOW 2023

Het thema van GLOW 2023 is ‘The Beat’ en geeft het startschot voor een drieluik in lichtkunst, met in 2024 The Stream en in 2025 – de 20e verjaardag van GLOW – The Light als zinderend hoogtepunt. ‘The Beat’ registreert én dirigeert het ritme van de stad, de dynamiek tussen de mensen die er wonen en het leven dat zij delen. Tijdens de editie van 2023 ontleedt GLOW ‘The Beat’ van de stad en vertelt en vertaalt in licht wat Eindhoven, Eindhoven maakt.