8
feb

Eventsummit 2024

Koninklijke Jaarbeurs, Utrecht

09:00 - 16:00

Hey Eventmanager, ben je weer klaar voor een stukje groei in je professionele leven? Zo ja, dan is EventSummit dé plek waar je moet zijn! Het is als een Disneyland voor eventplanners, maar dan zonder de wachtrijen (nou ja, meestal dan)...

Eventsummit 2024

EventSummit is dé dag voor de gehele evenementenindustrie. Effectief en efficiënt zakendoen, inspiratie op doen en kennis opdoen. Stel je voor: 14.000 m2 vol met de nieuwste event gadgets, venues, snufjes en -trends.Maar er is meer! Netwerken met duizenden mede-eventfanaten of luisteren naar sprekers die je ongetwijfeld inspireren. Schuif gezellig aan bij één of meerdere van de bijna 20 keynotes!. Het aanbod van sprekers is altijd heel divers, dus er zit vast wel wat voor je bij.

Eventsummit geeft je inspiratie om je events te upgraden, nieuwe partners te vinden die je niet zullen teleurstellen (en als ze dat wel doen, zijn er vast goede klachtenformulieren te vinden :-)), en een dag vol plezier waarin je leert en lacht – en misschien zelfs een paar extra businesskaartjes verzamelt voor je "misschien bel ik ooit" stapel. Maar jij bent natuurlijk slim genoeg om gewoon de badge te scannen.

Interactie is deze dag misschien wel het allerbelangrijkste. Niets leuker dan met branchegenoten van gedachten wisselen over hoe zij tegen het vak aankijken, hoe ze zich staande houden in deze bizarre tijden of gewoon voor de gezelligheid. Netwerken met 4000+ andere eventprofessionals. In de stands, op de koffiepleinen of tijdens de beroemde netwerkborrel.

Het programma

De jubileumeditie van EventSummit staat voor de deur en kent een bruisend programma. Dit jaar wordt de beurs gehouden op donderdag 8 februari van 10.00 uur tot 17.00 uur op de Jaarbeurs in Utrecht. Nagenieten en verder netwerken kan tijdens de gezellige netwerkborrel van 17.30 uur tot 19.30 uur.

3 stages vol sprekers 

Op de EventSummit zijn er 3 stages waar bezoekers kunnen genieten van inspirerende sprekers. Zo kun je daar bestseller auteur Raymond van de Klundert, beter bekend als Kluun, ontmoeten die je zal motiveren om het beste uit het leven te halen. Ook zal motivator, coach/ facilitator en inspirator Kim Lammers vanuit haar passie krachtig vertellen over doorzettingsvermogen, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. 

Naast deze boeiende sprekers kun je op de beurs nog meer sprekers verwachten, waaronder Boukje Keijzer, Dounia Makkor, Stijn Oude Vrielink en nog vele anderen die hun waardevolle kennis zullen delen. 

Entertainment kan niet missen

Bij een evenement zoals dit draait het niet alleen om het opdoen van inspiratie; het is ook een kans om verrast te worden door diverse vormen van entertainment. Denk aan humor om het ijs te breken of een verrassende act om iedereen weer bij de les te krijgen. Ben je benieuwd naar wat je hier allemaal kunt doen? Bekijk de exposantenlijst op de website.

De beurs ontdekken

Heb je nog geen tickets en wil je de beurs niet missen? Via deze link kun je je tickets boeken.