17
jan

EventBranche Nieuwjaarsborrel: Take off 2024

Fokker Terminal, Den Haag

15:30 - 18:00

Wat is 'The Next Event' ?

The Next Event geeft jou als organisator, marketeer of communicatieprofessional nieuwe kennis, inzichten, innovaties en inspiratie om jouw volgende marketing of communicatie event nog impactvoller te maken! Dit jaar staan de onderwerpen Digital, Duurzaam en Event Design centraal. Diverse masterclasses en tientallen kennissessies van onze experts geven jou strategische en praktische inzichten in de wereld van LIVE communicatie.

The Next Event alleen voor opdrachtgevers en organisatoren

​The Next Event is niet voor iedereen, het is een kennisevent speciaal voor opdrachtgevers en organisatoren. The Next Event is bijvoorbeeld een must voor eventmanagers,  marketeers, eventplanners, directiesecretaresses. Je kunt heel simpel zeggen: Iedereen die in zijn werk betrokken is bij het organiseren van events wordt wijzer van een bezoek aan The Next Event. Het maakt daarbij niet uit of het evenement een hei-sessie is voor 15 personen of een bedrijfsfeest voor 10.000 bezoekers. Dit kennisevent mag je niet missen.​

Evenement

Op woensdag 17 januari is The Next Event in de Fokker Terminal Den Haag. Het evenement waar experts uit de eventbranche in woonkamersessies en masterclasses hun kennis delen en als bezoekers louter opdrachtgevers en bureaus worden toegelaten.

Dankzij de gebundelde krachten van Fokker Terminal, AVEQ, Mood4Food en EventBranche.nl is er van 16.30 tot 19.00 uur in de Fokker Terminal in Den Haag, aansluitend op The Next Event, weer een ouderwetse EventBranche Nieuwjaarsborrel voor de complete eventbranche. 

Over het programma

Tijdens The Next Event zijn er vele tientallen woonkamers in de Fokker Terminal, waar experts uit de eventbranche hun kennis delen over diverse onderwerpen binnen de thema’s duurzaamheid, digitalisering, Event ROI en diverse praktische tips voor het organiseren van een evenement. Gedurende de dag zijn er ook nog eens masterclasses waar een verdieping van diverse onderwerpen gedeeld zal worden door top experts. ​
 

9:00 - Inloop bezoekers

10:00 - Start programma

11:00 - Expertronde 1

11:30 - Expertronde 2

12:00 - Lunch

12:45 - Masterclasses

13:45 - Expertronde 3

14:15 - Expertronde 4

15:00 - Masterclasses

16:00 - Einde event. Netwerk en borrel

16:30 - Inloop nieuwjaarsborrel: Take off 2024

19:00 - Einde nieuwjaarsborrel

Bestel je tickets via deze link.