23
apr

Esri Connect

Beatrixgebouw Utrecht

07:30 - 16:00

Dit is Esri Connect

In 2024 lanceert Esri Nederland een geheel nieuw event: Esri Connect. Dit evenement vindt plaats van 23 t/m 25 april in het Beatrixgebouw in Utrecht. Op Esri Connect brengen we de techniek (GIS) en businessvraagstukken bij elkaar om samen tot oplossingen te komen voor de toekomst. Op de dinsdag trappen we af met de Mapping Magic Summit with John Nelson. Woensdag staat in het teken van het plenaire programma en op donderdag kunt u uw eigen programma samenstellen aan de hand van diverse verdiepende sessies over verschillende onderwerpen. Op de Connect Expo ontmoet u partners en andere professionals.

Highlights

  • Summit: Op dinsdag 23 april kunt u deelnemen aan de Mapping Magic Summit with John Nelson
  • Plenair: Op woensdag 24 april is het plenaire programma van Esri Connect. Tijdens dit dagvullende programma hoort u inspirerende keynotes van organisaties die hun succesverhalen delen.
  • Verdiepende sessies: Op donderdag 25 april diverse tracks met verdiepende sessies met tracks over verschillende onderwerpen
  • Connect Expo: Bezoek op woensdag en donderdag de Connect Expo en ontmoet professionals van binnen en buiten Esri

Beatrixgebouw Utrecht

Bezoekadres: Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht
Let op; de ingang van Esri Connect (Beatrixgebouw) is om de hoek, aan de Croeselaan.

U kunt op verschillende manieren Jaarbeurs bezoeken. Gezien de locatie direct naast Utrecht Centraal Station is de eenvoudigste en meest duurzame optie om met het OV of de fiets te komen. De trein, bus en tram stoppen vlakbij Jaarbeurs.

Het is ook mogelijk om bij Jaarbeurs te parkeren op een van de parkeerplaatsen van Jaarbeurs of in Utrecht.

Schrijf je hier in voor het evenement