5
nov

De Vakbeurs Gezond & Vitaal

Evenementenhal Gorinchem

23:00 - 23:00

De Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland is dé zakelijke vakbeurs voor de beslisser binnen organisaties die een gezonde en vitale organisatie nastreeft.

Naast de ruim 150 aanwezige dienstverleners en leveranciers worden er tijdens deze jaarlijkse beurs diverse inspiratie- en kennissessies georganiseerd over actuele thema’s en vraagstukken door toonaangevende kopstukken uit de vitaliteit- en gezondheidswereld.

Kortom, ben jij HR-professional, directeur, manager of beslisser op gebied van werknemerswelzijn en  benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op dit gebied? Kom dan naar de Vakbeurs Gezond & Vitaal!

Netwerken

De centrale ontmoetingsplek voor organisaties, van overheid tot bedrijfsleven en van zorg tot onderwijs, om elkaar te leren kennen en te inspireren

Kennisdeling

Een kennisprogramma door specialisten in de vitaliteit met inspiratie en best practices uit projecten, onderzoeken of eigen ervaring

Inspiratie

Bekende sporters, CEO’s en onderzoekers die inspireren, motiveren en stimuleren om organisaties aan te moedigen aan de slag te gaan met vitaliteit

Voor bezoekers

het belang van vitaliteit binnen een organisatie kan niet genoeg benadrukt worden. Vitaliteit heeft betrekking op de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van medewerkers, en het is van cruciaal belang voor hun welzijn en productiviteit op de werkvloer. Een organisatie die investeert in de vitaliteit van haar medewerkers zal profiteren van vele voordelen, zoals:

 • Verminderd ziekteverzuim: Medewerkers die vitaal zijn, zijn minder vaak ziek en hebben minder lang nodig om te herstellen van ziekte.
 • Hogere productiviteit: Medewerkers die vitaal zijn, zijn over het algemeen productiever en kunnen beter omgaan met stressvolle situaties.
 • Hogere werktevredenheid: Medewerkers die vitaal zijn, ervaren meer werktevredenheid en zijn meer betrokken bij hun werk.
 • Lager verloop: Medewerkers die vitaal zijn, zijn minder geneigd om de organisatie te verlaten, waardoor de organisatie minder tijd en geld kwijt is aan werving en training van nieuwe medewerkers.
 • Positieve uitstraling: Een organisatie die investeert in de vitaliteit van haar medewerkers, heeft een positieve uitstraling naar buiten toe, wat kan leiden tot een beter imago en meer klanten en partners.

Het investeren in vitaliteit kan op vele manieren, zoals het bieden van gezonde voeding en ergonomische werkplekken, het aanbieden van vitaliteitsprogramma’s en het stimuleren van sport en beweging. Het is belangrijk om als organisatie een cultuur te creëren waarin vitaliteit wordt gestimuleerd en besproken.

Kortom, vitaliteit is van cruciaal belang voor het welzijn en de productiviteit van medewerkers, en het is daarom essentieel voor organisaties om hierin te investeren. Een vitale organisatie is een gezonde organisatie, die haar medewerkers de ruimte geeft om te groeien en te bloeien.

Welke thema’s komen aan bod?

De Vakbeurs Gezond & Vitaal is jouw beurs. Jij bepaalt welke thema’s aan bod komen. Elke organisatie is bezig met bepaalde vraagstukken en het is onmogelijk om één overkoepelend thema te tackelen die alle vraagstukken beantwoord.

 • Hierom bieden wij een breed scala aan thema’s die worden behandeld op de beurs:
 • Amplitie
 • Preventie
 • Werkplekinrichting
 • Medewerkersbetrokkenheid
 • Retentie
 • Gezonde voeding
 • Fysieke gezondheid
  en meer…

Maar! We hebben ook jouw input nodig! Jij als HR-verantwoordelijke, (office)manager of directielid weet wat er speelt binnen jouw organisatie.

Tickets

De tickets zijn binnenkort beschikbaar. Houd de website in de gaten!

Vakbeurs Gezond en Vitaal