10
dec

De landbouwbeurs

WTC Expo Leeuwarden

23:00 - 23:00

Over De Landbouwbeurs Leeuwarden

De Landbouwbeurs Leeuwarden is voor de agrarische sector van het noorden van Nederland hét evenement om kennis en ideeën op te doen, je te oriënteren en elkaar te ontmoeten. Sta jij wel eens voor een dilemma zoals de keuze tussen innoveren of tradities koesteren, verder automatiseren of personeel aannemen, een nieuwe machine kopen of de oude een onderhoudsbeurt geven? De deelenemers aan De Landbouwbeurs helpen je bij het maken van keuzes en het bepalen van de koers. Honderden exposanten tonen er de meest bijzondere primeurs, de laatste ontwikkelingen en de nieuwste snufjes.

Onze openingstijden

De data voor De Landbouwbeurs Leeuwarden 2024 zijn bekend. Tijden worden in de loop van de komende periode gecommuniceerd!

Woensdag 11 december 2024       

Donderdag 12 december 2024      

Vrijdag 13 december 2024             

 

Online kaartverkoop

Met het online bestellen van je ticket hoef je niet meer in de rij te staan bij de kassa’s en ben je extra voordelig uit. Op het moment kunnen er nog geen tickets worden gekocht. Zodra de data nadert, zal deze informatie worden gegeven.

De tickets worden als pdf per e-mail toegestuurd. Je kunt de tickets geprint meenemen maar scannen vanaf de telefoon is ook mogelijk.

Parkeren is gratis en er is gratis toegang voor kinderen t/m 12 jaar oud*
*Onder begeleiding van 1 volwassene

Prijs aan de kassa: €16,00
Studenten op vertoon van studentenpas aan de kassa: €8,00

Problemen met je ticket?

Heb je problemen met je ticket, ben je je ticket kwijt of kom je erachter dat je niet het juiste emailadres hebt ingevuld? Neem dan contact op met 085 888 30 07 of raadpleeg de website eventix.nl/ticket-support