8
mrt

Crea Weekend Voorjaar

Evenementenhal Hardenberg

09:00 - 16:00

Voorjaarseditie Crea Weekend 2024

We staan weer in de startblokken voor een fantastisch Crea Weekend dat op 8,9 en 10 maart zal plaatsvinden in de Evenementenhal in Hardenberg!

Het wordt weer een beurs met enthousiaste maar vooral ook unieke standhouders die staan te popelen om al hun creativiteit met je te delen. Tijdens de vele leuke workshops kun je gezellig zelf aan de slag en het allemaal zelf uitproberen. Daarbij hebben we verschillende actieve en bekende youtubers uitgenodigd die live aanwezig zullen zijn om demonstraties te geven en die graag antwoord geven op de vragen die je altijd al aan hen hebt willen stellen.

Bekijk de website voor meer informatie. 

Wat kun je verwachten?

Dit is CREA weekend

Shop till you drop

Bezoek de stands van de vele winkels en bedrijven op Crea Weekend. Veel experts staan hier voor je klaar met allerlei kennis over de nieuwste creatieve materialen. Shop dit weekend al de benodigdheden om jouw creatieve hobby verder te kunnen uitvoeren thuis.

Vraag advies & doe inspiratie op

Veel experts staan hier voor je klaar om je advies te geven over de nieuwste ontwikkelingen en technieken op creatief hobbygebied. Kom kijken bij de demonstraties of volg een leuke mini-workshop bij één van de vele kramen en stands op de beursvloer. Stel de experts al je brandende, creatieve vragen en leer meer over jouw favoriete hobby!

Allerlei creatieve hobby’s

Ben je expert, beginner of op zoek naar een nieuwe hobby? Voor iedere creatieveling is er iets te doen! Allerlei branches uit de creatieve hobbywereld zijn hier aanwezig; van handwerken, scrapbooking, handlettering en bakken tot woondecoratie, sieraden, haakwerken, schilderen en nog veel meer… Je gaat naar huis met veel nieuwe ideeën én natuurlijk alle benodigdheden om je nieuwe kennis direct in te zetten.

Praktische informatie

Locatie
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Openingstijden
8 maart 2024 10.00 – 17.00 uur
9 maart 2024 10.00 – 17.00 uur
10 maart 2024 10.00 – 17.00 uur

Koop je ticket hier