15
apr

CLC-VECTA Voorjaarsbijeenkomst & ALV

Bavaria Brouwerijcafé, Lieshout

12:30 - 17:30

Met heel veel plezier nodigen we onze leden uit voor de Voorjaarsbijeenkomst & ALV! Op 15 april zijn we te gast bij het Bavaria Brouwerijcafé in Lieshout. Naast de Algemene Ledenvergadering staan een rondleiding door de brouwerij en een toelichting op de passie voor en duurzame aanpak van het brouwproces op het programma. En voor de liefhebbers sluiten we natuurlijk af met een walking dinner.

ALV

De agenda voor deze ALV heeft een aantal formele besluitpunten waaronder de goedkeuring van het verslag van de B-ALV van 22 november 2023, de herbenoeming van bestuursleden Eveline van der Pluijm, Diederik Haitink en Ruben Onderdelinden, de financiële verantwoording 2023 van CLC-VECTA en YOIN, en de benoeming van de kascommissie voor 2025. Daarnaast staan we stil bij de voortgang op ons speerpunt duurzaamheid.

Sustainable Brewery of the Year

Bavaria is een van de oudste brouwerijen van Nederland, daterend uit 1719. Een van de dochters van de familie Moorees trouwde met een Swinkels. Hun nakomelingen namen de brouwerij in 1764 over en sindsdien zijn de brouwerij en de naam Swinkels onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Eind 2023 is Swinkels Family Brewers uitgeroepen tot 'Sustainable Brewery of the Year' door de jury bij de Icons of Beer 2023, vanwege het brede scala aan duurzame initiatieven die ze in de bedrijfsvoering hebben geïntegreerd en de oprechte passie. Wat ons betreft een mooi verhaal over passie en verduurzamen.

Programma

14:30 – 15.00 uur: Ontvangst & registratie (met een Brabants worstenbroodje uiteraard!)
15.00 – 16.00 uur: Algemene Ledenvergadering
16.00 – 18.00 uur: Introductie Royal Swinkels & rondleiding Bavaria brouwerij
18:00 – 19.30 uur: Walking dinner

Aanmelden

Doe je via deze link en is alleen mogelijk als je lid bent van CLC-VECTA.